Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ήρθε κι από εδώ και ομολογώ ότι η ιδέα του φυλλαδίου διπλωμένου περίτεχνα ώστε να χωράει σε έναν κοινό ταχυδρομικό φάκελο άλλαξε άρδην την κοσμοθεωρία μου.

Όμως το φυλλάδιο... δεν ξέρω. Χάνεται ένα μέρος της μαγείας. Αν δεν βλέπω το εικονίδιο "Add to basket" να μου χαμογελά πονηρά, κάτι λείπει από τη διαδικασία. 8)

Yes it is!!!

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Count me in the Kalimera Ellada crowd.  8)

Καλή η ιδέα να υπάρχει και κάτι "απτό" που σε κάνει να θυμάσαι ότι πρόκειται για... πραγματικό κατάστημα.

Ένα βιβλιαράκι μου στέλνει και η Rockinger 2 φορές το χρόνο, και μια φορά το χρόνο ο Stewmac.  :D

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημοσιευμένο

Πάρτης μια LesPaul, εγώ της πήρα ένα Tech 21...

καντε τους 2 παιδια καλυτερα. ΠΑΘΟΝ ;)

Ωραιος ο Θωμας αλλα σας εχει κατσει στραβη ποτε?

Προσωπικα πηρα μια ζωνη δερμα και μου ηρθε σε υφασμα. Διαφορα 15 ευρω.

Δε μπηκα στο κοπο να.....αλλα ρωταω.

Γενικα μια χαρα.

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

Δημοσιευμένο

Εμένα χθες ήρθε και στο σπίτι που μένω εδώ και 2 χρόνια κοντά, αλλά και στο πατρικό μου...  ??? Και δεν είχα κάνει παραγγελία από την παλιά διεύθυνση....  ??? ??? ???

Μου άρεσε πάντως το "πακέτο", και πιστεύω πως προσφορές τέτοιου σχετικά "εφήμερου" χαρακτήρα (μιας και μιλάμε για hot deals catalogue) καλά κάνουν και τυπώνονται σε "τσιγαρόχαρτο" κι έρχονται σε ενα απλό φάκελο. Θωμάς, Με Σεβασμό Στο Περιβάλλον ;)

Carvin LB40 > MXR M80+ > Line6 LD HD400 > Fender Rumble 410

Δημοσιευμένο

καλά κάνουν και τυπώνονται σε "τσιγαρόχαρτο" κι έρχονται σε ενα απλό φάκελο.

ΟΛΑ τα retail-εκπτωτικά έντυπα που ξέρουν γιατί υπάρχουν, τυπώνονται σε "κακά" χαρτιά και δεν είναι για τον οικολογικό σκοπό που φαντάζεσαι.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

αν το καταλογίδιο γινόταν πιο λουσάτο και οι τιμές του θωμά ανέβαιναν για να αποσβέσουν το επιπλέον κόστος;

Η εγχρωμη, ιλουστρασιον ΒΙΒΛΟΣ των 420 κυριλε σελιδων που στελνει το musicstore δυο φορες το χρονο τοτε θα επρεπε να εκτινασε τις τιμες στα υψη (βεβαια εδω που τα λεμε το musicstore ειναι κατα τι πιο ακριβο στα ειδη που με ενδιαφερουν απο τον Θωμα)

My love for you is ticking clock, Berserker

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...