RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 AΚΡΙΒΩΣ. Όταν αγοράζεις Sg, την αγοράζεις γι αυτό που είναι, εάν θέλεις κάσα Sg με 3 μονούς...νάναι καλά η Warmoth Εάν με καταλαβαίνεις... Nope! Ο κόσμος είναι γεμάτος SG με δύο διπλούς. Αγόρασε μια τέτοια αν θες "τυπική" SG. Δεν σε αναγκάζει κανένας να αγοράσεις μια με μονούς. Αν η Gibson δεν κατήργησε τις κλασσικές SG προς όφελος των single-coil SG αλλά βγάζει απλώς ένα επιπρόσθετο μοντέλο, δεν καταλαβαίνω που είναι το κώλυμα / κόλλημα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 εγώ δεν μπορώ να φτιάξω SG με 3 μονούς; ??? " Όλοι πια μπορούνε, απλά το βρίσκω βλακεία να είναι Sg, να έχει 3 μονούς και να γράφει Gibson (γι αυτό αναφέρω τη Warmoth). δεν καταλαβαίνω που είναι το κώλυμα / κόλλημα... Sg με 3 μονούς είναι σαν τη φέτα Δανίας (στο μυαλό μου τουλάχιστον)...κάτι σου θυμίζει η συσκευασία αλλά δεν έχει την ίδια γεύση. Γι αυτό προτιμώ να φτιάξω το δικό μου τυρί-warmoth, εκεί είναι όλα αποδεκτά. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Η φέτα Δανίας είναι απομίμηση. Η SG με μονούς είναι παραλλαγή. 8) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Η φέτα Δανίας είναι απομίμηση. Η SG με μονούς είναι παραλλαγή. 8) Eπισήμως, αυτή τη στιγμή στο site της Gibson, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια SG με 3 μονούς (ευτυχώς) αλλά για μια ακόμα φορά, μπορεί να μην βλέπω καλά. Άρα μάλλον για απομίμηση φαίνεται η συγκεκριμένη του Video και όχι επίσημη παραλλαγή. Εάν έγινε κάποιο "στιγμιαίο" λάθος (όπως του Πασχάλη), διορθώθηκε. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Όλοι πια μπορούνε, απλά το βρίσκω βλακεία να είναι Sg, να έχει 3 μονούς και να γράφει Gibson (γι αυτό αναφέρω τη Warmoth). Sg με 3 μονούς είναι σαν τη φέτα Δανίας (στο μυαλό μου τουλάχιστον)...κάτι σου θυμίζει η συσκευασία αλλά δεν έχει την ίδια γεύση. Γι αυτό προτιμώ να φτιάξω το δικό μου τυρί-warmoth, εκεί είναι όλα αποδεκτά. πρέπει να σκεφτείς "out of the box" το ίδιο κι ο χένρυ
ValteR Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 ενταξει ρε σεις οι εταιριες κλεφτες θα γινουνε? βγαζουν πληθωρα προιοντων και οτι γουσταρει ο πελατης αγοραζει. περαν αυτου συμφωνω με το φιλο που τονισε οτι ειμαστε μουσικοι κ πρεπει να λειτουργουμε με ανοιχτα μυαλα, επεισης φαινεται οραια και απο ηχο μια χαρα.
marathon Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 ειμαστε μουσικοι κ πρεπει να λειτουργουμε με ανοιχτα μυαλα, ...τρίζουν τα κόκαλα του Zappa... :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 (του ευεργέτη;) Γιατί δεν του άρεσαν οι SG με μονούς; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 (του ευεργέτη;) Γιατί δεν του άρεσαν οι SG με μονούς; Oύτε η φέτα Δανίας... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 αυτοί εδώ http://www.thomann.de/gr/fender_72_telecaster_deluxewa.htm πάντως το βλέπουν πιο ευφάνταστα το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση