bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 Παιζει? Το συνδεσες? Πως το ακους το νοβοπαν??? ;D H αλήθεια είναι οτι δεν το άκουσα ακόμα, καθαρίζω τα χάλια μου ;D Με τις υγείες σας αγαπητέ. Ευχαριστώ σύντροφε :D
myster_maze Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 Καταπληκτικό! Με νοβοπάν?! Μεγειές! :D
bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ και πάλι :) Πρίν λίγο το σύνδεσα και όντως αυτό που ήθελα το πέτυχα, κέρδισα εμφανώς σε όγκο και μπάσα, ακούγεται πιο 'κανονικός ενισχυτής' ο 5ρης μου. Είναι και πολυ πιο όμορφη η καμπίνα, ταιριάζει με την tonelab st μπροστά και το καλοριφέρ πίσω της ;D
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 Μπράβο. Όμορφη έγινε. ;) Στην πρώτη φωτογραφία βλέπω έχεις σημειώσει "πάνω" και "κάτω". Να υποθέσω ότι επέλεξες την τοποθέτηση των κομματιών του νοβοπάν ανάλογα με τα τόναλ πρόπερτις? :P
bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 Μπράβο. Όμορφη έγινε. ;) Aπο κοντά δεν είναι, μια βιντατζίλα όμως την βγάζει ;) Στην πρώτη φωτογραφία βλέπω έχεις σημειώσει "πάνω" και "κάτω". Να υποθέσω ότι επέλεξες την τοποθέτηση των κομματιών του νοβοπάν ανάλογα με τα τόναλ πρόπερτις? :P Σε όλα τα κομματια έγραψα που μπαίνουν, στα πλαϊνά έγραψα πλάι, απο το plywood που θα έπρεπε να έχω χρησιμοποιήσει...
myster_maze Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 Aπο κοντά δεν είναι, μια βιντατζίλα όμως την βγάζει ;) Αφού έχεις κάνει επίτηδες relic! :)
greg+9 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 Καλόπαιχτη να ναι! Μια χαρά όμορφη φαίνεται. Να ρωτήσω από που αγορασες την δερματίνη;
bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω από που αγορασες την δερματίνη; Aπο κατάστημα με υφάσματα, κουρτίνες κλπ. Η συγκεκριμένη κόστισε 12 ευρώ το μέτρο (1.40 το πλάτος του ρολού)
trigga Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2009 Τον εδωσες κιολας?Το μονο που λειπει ειναι χερουλι κ γωνιες για τα πετσια.Τι εβαλες πισω κ φαινονται σαν μεγαλες βιδες?Ωραιο ειναι. Το δικο μου ομως θα ειναι καλυτερο :P .Μην το ξεμπροστιασεις τωρα αστο να ολοκληρωθει να γινει κ τεστ δράιβ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση