Kseniastos Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 εχω τα παραπανω και ενω τα εχω συνδεσει με τον κλασσικο τροπο ενος μιντι καλωδιου απο την εξοδο του μιντι στιν εισοδο του σινθ. το σινθ διχνει οτι δεν λαμβανει σημα και εγω βεβαια δεν ακουω τιποτα. ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???
SPIROSKER Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 δομικασε αυτο τσεκαρε αν το midi keyboard στελνει στον υπολογιστη δες αν τον συνθ παιζει απο τον υπολογιστη με το midi cable που εχεις και απαντησε να βγαλουμε ακρη
Makis P. Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 βασικό, τσέκαρε τα midi channels, transmit (axiom) και receive (synth). Δές απο το blofeld τι midi channel κάνει receive. Και αν το axiom στέλνει στον υπολογιστή midi σήμα...
Ignis Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα το axiom pro το έχεις με τροφοδοσία η με usb ?, γιατί εμένα το oxygen 49 πρώτη φορά που το συνδεσα με το access virus έπρεπε να το έχω με τροφοδοσία και όχι με το usb για να παίξει . http://www.myspace.com/nonhaybanda
Kseniastos Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Με τροφοδοσια το εχω. Δλδ αν δεν το συνδεσω στο PC δεν υπαρχει τροπος να το λυσω το θεμα.Αληθεια χωρις pc δλδ δε θ λειτουργει?
Makis P. Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Αληθεια χωρις pc δλδ δε θ λειτουργει? φυσικά και λειτουργεί. βαλε για αρχή το blofeld σε OMNI MODE να δείς εαν λαμβάνει midi σήμα γενικά. Μετά απλά τσέκαρε τι midi channel στέλνει το Axiom και μετα βαλε το Blofeld να λαμβανει midi στο ιδιο channel με το axiom. Να θυμάσε Axiom midi out - Blofeld midi in και στο ιδιο midi channel...
Kseniastos Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Παιδια το προβλημα λυθηκε. ηταν προεπιλεγμενη η θυρα usb ως εξοδος και οχι η midi και γιαυτο δεν εδινε καν σημα. σας ευχαριστω πολυ παντος για το ενδιαφερον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση