ignantios Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 σορρυ που το βαζω ετσι αλλα δεν υπαρχει στο youtube http://www.veoh.com/collection/Bonham-Music-Videos/watch/v1485684542rjr7XN http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=26459713 RUN FOREST....RUN!!!!
alexisgt Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Κομματάρα!!! Θυμάμαι πριν 7-8 χρόνια το έψαχνα σαν τρελός στο internet σε .mp3 και το βρήκα μετά απο πολύ ψάξιμο..!!!
ignantios Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 μπραβο ρε φιλε..........ετσι κομματαρα........και το σολο απιστευτο......πολυ χαρηκα που σου αρεσει και σενα....νομιζα οτι ειμαι ο μονος.........και εγω τωρα τελευταια το βρηκα..........κομματαρα...τελος RUN FOREST....RUN!!!!
alexisgt Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει ανεβάσει κάποιος στο youtube.. Μόλις πάω σπίτι θα το ανεβάσω!
anjelinio Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 ... θυμόμουν αυτή την κιθάρα που παίζει ο φίλος στο σόλο απο όταν ήμουν 16 χρονών. Σαν σωστός ερωτευμένος άντρας ποτέ δεν την ξέχασα, και πριν 2 χρόνια, στα 31 πια, έφαγα το internet ανάποδα για να βρώ αυτόν τον τύπο και να τον ρωτήσω τί ήταν η κιθάρα ! Κάπως μαγικά ... τον βρήκα παιδιά, 15 χρονια μετα ο φίλος έφαγε μ ε γ ά λ η φρίκη που τον βρήκα και τον ρώτησα. Τελικά η κιθάρα αυτή είναι μια Valley Arts Custom Pro Steve Lukather signature model - όχι οι μοντέρνες Valley Arts της Gibson, οι μαγικές original. Όποιος έχει μια τέτοια, κράτα τη, είναι σα χρυσός. Τώρα πλέον, αν βρείς, θα την πληρώσεις 3 - 4 χιλιάρικα, πωλείται μόνο μια σε όλη την Ευρώπη αυτή τη στιγμή ... :( Θεικό, υπέρτατο κομμάτι, απο ένα κατα τ' άλλα μέτριο γκρούπ - προσωπική γνώμη ...
Sonic X Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Όμορφο τραγούδι για το είδος του και με ωραία φωνητικά από τον αείμνηστο πλέον Daniel MacMaster.
Serviani Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Πολύ όμορφο τραγούδι πράγματι! Αντώνη άσχετο αλλα μιας και το ακούω τώρα τσέκαρε το δίσκο του Bittencourt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση