manosx Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Spot the difference- Βρείτε τη διαφορά ;D ;D ;D ;D ;D
dr.peters Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 xaxaxa! ;D ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Gianniss Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Ο τραγουδιστής τους Dzingovic και ο πληκτράς Μπενέκας είναι μέλη των B-Movies, την μπάντα του Παύλου Παυλίδη Και ο drummer (Βασιλης Μπαχαριδης) παιζει με τον Αγγελακα και με τους πολυσυζητημενους Dr.funk (και σε αλλες μπαντες). Ο Dzingovic ειναι οντως καλος κιθαριστας με αρκετες γνωσεις. Εχει καλο ηχο και ωραιες ιδεες. Επισης ειναι πολυ ''ενταξει'' ατομα. Ετυχε να γνωριστουμε οταν συμμετειχαμε στο ιδιο live και η συζητηση μας ηταν πολυ ευχαριστη και ενδιαφερουσα :)
allobarr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 ηταν και κιθαριστας του δημητριαδη!!!! μάλλον παρακάθησε στην μπάντα του δημητριάδη.. ;D το super gkomena, όταν το πρωτάκουσα μου φάνηκε τόσο εμετικό που ήμουν έτοιμος να βρω τον neeg για να τους κάνουμε μια επισκεψούλα.. ;D ;D ακούγοντάς το ξανά, μου φάνηκε πιό συμπαθητικό αλλά κάτι με απωθεί..λέτε να φταίει η τζάγκουαρ?
neeq Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Πανω που είναι να δειρουμε ολο κανετε πισω :(
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 λέτε να φταίει η τζάγκουαρ? λιγα με τη τζαγκουαρ (ηταν δικια μου) ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 ειπαμε, ωραιες κιθαρες οι ντζαγκουαρ, αλλα αυτο το χρωμα πολυ...μπλιαχ βρε παιδι μου...!!! ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης....
zestair Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Spot the difference- Βρείτε τη διαφορά ;D ;D ;D ;D ;D Αχαχαχαχαχαχα! Η jaguar όχι πολύ ωραίο ήχο, μαζί με τα jam πεταλάκια και την fender. Τα παιδιά παίζουν και με Κατερίνα Μακαβού. (http://www.myspace.com/katerinamakavou)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση