electrictabs Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Καλά ρε αχόρταγε τον χτύπησες τελικά και τον pro? Σε κόλλησε κανείς τον επικίνδυνο ιό G.A.S? :D Καλόπαιχτος...
elavd Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 :lol: :lol: :lol: πω πω μπερδεμα...μπαμπη τα εχασες παιδακι μου;; 8) :wink: παντως ηλια δεν εχει υπαρξει μεγαλυτερο μπερδεμα ποτε στα χρονικα..βαλ' κ 'συ μωρε παιδάκι μ' ένα άλλο όνομ'! 8) Υπάρχουν και άλλοι πιθανοί αναγραμματισμοί του ονόματός μου: >vdela >laved >davel >vlade >davle >ledva κλπ κλπ.. Ακούω σε όλα τα παραπάνω...:lol::lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Ζήτω την άδεια να σε λέω elavd μου αρέσει πιο πολύ το l πριν το v.Θα σε πληρώνω κιόλας :wink: Μα ... ... .. elavd είναι το όνομά μου!!!!!!! :lol: :lol: :lol: πω πω μπερδεμα...μπαμπη τα εχασες παιδακι μου;; 8) :wink: παντως ηλια δεν εχει υπαρξει μεγαλυτερο μπερδεμα ποτε στα χρονικα..βαλ' κ 'συ μωρε παιδάκι μ' ένα άλλο όνομ'! 8) :lol: :lol: Η δύναμη της συνήθειας 7/10 φορές όταν πληκτρολογώ το nick του πατάω πρώτα το l :D You are wrong f**ked and overatted...
JAM Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Καλά ρε αχόρταγε τον χτύπησες τελικά και τον pro?Σε κόλλησε κανείς τον επικίνδυνο ιό G.A.S? :D Καλόπαιχτος... G.A.S. ??? Οτι ειμαι αχόρταγος πάντως είμαι... :roll: www.intravenus.gr
electrictabs Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 G.A.S.= Gear Addiction Syndrome 8)
takis Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 G.A.S.= Gear Addiction Syndrome 8) wrong... :) Gear Acquisition Syndrome 8)
electrictabs Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2005 G.A.S.= Gear Addiction Syndrome 8) wrong... :) Gear Acquisition Syndrome 8) σωστός... το ξέρεις καλά αφού το έχεις κι εσύ... ...τώρα που το σκέφτομαι μήπως συνάντησες τον jam τώρα τελευταία... :D
takis Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2005 G.A.S.= Gear Addiction Syndrome 8) wrong... :) Gear Acquisition Syndrome 8) σωστός... το ξέρεις καλά αφού το έχεις κι εσύ... ...τώρα που το σκέφτομαι μήπως συνάντησες τον jam τώρα τελευταία... :D :lol: :lol: ασε εγω το εχω σε επικινδυνο βαθμο και πρεπει να κρατηθω λιγο... :? και οχι τον jam δεν τον συναντησα τωρα τελευταια αλλα πρεπει με τα ωραια πραγματακια που πηρε να τον συναντησω... 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση