Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Στην αναζήτησή μου για μικρό λαμπάτο ενισχυτή μέχρι 15W, έπεσα πάνω σε 2 καλές περιπτώσεις :

1) Fender Champ 12W class A

http://www.ampwares.com/ffg/champ_12.html

μεταχειρισμένο από Αθήνα 300¤ ...χωρίς γρατσουνιά με αλλαγμένες λάμπες και χωρις να έχει βγει από σπίτι...

2) Fender Pro Junior 15W - tweed , limited edition

http://cgi.ebay.com.au/Fender-Pro-Junior-Tweed-amplifier-USA-Jnr-amp_W0QQitemZ7358004128QQcategoryZ10171QQcmdZViewItem

σφραγισμένο, 400¤ !!

Και οι δύο ενισχυτές είναι κομμάτια συλλεκτικά και από ήχο σκίζουν ! Ο champ κλασικά fenderisia καθαρά με πολύ ωραίο drive κανάλι και ο pro junior vintage ήχος οπου αρπάζει γρήγορα και έχεις αυτό το ημικαθαρό ήχο ιδανικό για blues ! Του άλλαξα την 1 λάμπα 12ax7 με 12au7 για να καθαρίσει αρκετά το drive και είναι σκέτη γλύκα !!!

ααα...ξέχασα να πω ότι για να βγω απ'το δίλημα τους πήρα και τους 2 !!! Είμαι αχόρταγος το ξέρω...

www.intravenus.gr

Δημοσιευμένο

YEAAAAHHHH!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!

μεγειες jam!

εννοειται οτι καλα εκανες και πηρες και τους δυο!

και εγω μετα τον twin reverb που πηρα απο τον superfunk τωρα πηρα και τον bandmaster original του 65 και δεν θα με χαλαγε καποια στιγμη ενας super reverb... 8)

καλοπαιχτοι,και θελω και ελπιζω καποια στιγμη να τους ακουσω και απο κοντα!

FENDER ..RULES!!!

Δημοσιευμένο

Με γεια!!!

Αν και ο superchamp που είχα τους τρώει λάχανο και τους 2 :D:D:D:D (πλάκα κάνω!!!)

Tι μ#%^(&ς είμαι που τον πούλησα!!!!!!! :evil:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Μεγειές jam!!

Εν τω μεταξύ παρατηρώ εδώ στο noiz ένα κακό συνήθειο.Κάθε φορά που παίρνει κάποιος κάτι καινούριο όλοι λένε πιο καλύτερο μηχάνημα θα θέλαν.Ορίστε ο Takis μη χάσει να μας πει για τον Super Reverb.:wink:Ο evald για τον Superchamp(άρχισες και εσυ τις απαντήσεις αλα Superfunk βλέπω):wink:

Αστε το παλικάρι να χαρεί τους ενισχυτές του μην τον κομπλεξάρετε :D

You are wrong f**ked and overatted...

Δημοσιευμένο

:D:D:D

Καταρχήν εγώ τον πειράζω τον Jam γιατί ξέρω ότι του αρεσε ο συγκεκριμένος ενισχυτής και ότι έμαθε αργά ότι τον πουλούσα..:D

Δεύτερον: λές όντως να Superfunk-ίζω??? Μεγάλωσα κι εγώ επικίνδυνα μάλλον :lol::lol:

Τρίτον (ή μάλλον Triton :D): πόσες φορές θα το πώ επιτέλους πως το nickname μου είναι Ε-L-A-V-D ???? :evil:

Δημοσιευμένο
:D:D:D

Καταρχήν εγώ τον πειράζω τον Jam γιατί ξέρω ότι του αρεσε ο συγκεκριμένος ενισχυτής και ότι έμαθε αργά ότι τον πουλούσα..:D

Δεύτερον: λές όντως να Superfunk-ίζω??? Μεγάλωσα κι εγώ επικίνδυνα μάλλον :lol::lol:

Τρίτον (ή μάλλον Triton :D): πόσες φορές θα το πώ επιτέλους πως το nickname μου είναι Ε-L-A-V-D ???? :evil:

O Takis ήδη άρχισε να Superfunkίζει σε προηγούμενα post :D

Και εσένα προς τα εκεί σε βλέπω. :D Θυμίσου τον funk σε πόσα post είπε o τάδε τρώει για πρωινό τον δείνα κλπ κλπ κλπ

Ζήτω την άδεια να σε λέω elavd μου αρέσει πιο πολύ το l πριν το v.Θα σε πληρώνω κιόλας :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Δημοσιευμένο

Καλόπαικτοι man, και μεγειέεεεεεες!!!!! πανέμορφα κομμάτια και τα δύο

Fender make the difference! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

In Fender Strat we trust!

Δημοσιευμένο

Ζήτω την άδεια να σε λέω elavd μου αρέσει πιο πολύ το l πριν το v.Θα σε πληρώνω κιόλας :wink:

Μα ... ... .. elavd είναι το όνομά μου!!!!!!!

Δημοσιευμένο

Μα ... ... .. elavd είναι το όνομά μου!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

πω πω μπερδεμα...μπαμπη τα εχασες παιδακι μου;; 8) :wink:

παντως ηλια δεν εχει υπαρξει μεγαλυτερο μπερδεμα ποτε στα χρονικα..βαλ' κ 'συ μωρε παιδάκι μ' ένα άλλο όνομ'! 8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...