marilazi Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MQTT-FI7vL4 παλι 7 το πρωι θα κοιμηθω..!> ωχ ποτε θα μπω σε μια ταξη..?! ΠΟΤΕ! :P www.mariolaz.com
christoq Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 ...μήπως είσαι ο Μάριος Ιωάννου??? LOL ;D
marilazi Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 χαχαχα. ξεκολλα .! www.mariolaz.com
pascal Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει, σούπερ. Και ο ήχος προσωπικά μου άρεσε πολύ. Πες λίγα πράγματα για το setup σου αν θες. Και αν μπορούσες να ανεβάσεις και το backing track θα σου ήμουν υπόχρεος. :)
marilazi Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστω για τον χρονο σου //.. το setup μου αυτην την περιοδο ειναι μια boss gt 6 ,αφησα για λιγο τις λαμπες λογω τρεξιματος κ κουβαληματος..ε και εχω φτιαξει τους 4-5 ηχους που θελω για ολα... ...το συγκεκριμενο το γραψα καρφι στην καρτα ηχου η gt -6 //.........κ προσθεσα λιγο το reverb α του cubase... www.mariolaz.com
marilazi Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 ιδου και το backing για οποιον το θελει SlowMino2rBT.mp3 www.mariolaz.com
thanasis b Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 ωραιος Μαριε! Ακομα περιμενω ενα jazz impro απο σενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση