dienekes Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 ... όπως και να το λέμε, είναι αυτό που προσδιορίζει για πολλούς το αν μια κιθάρα θα γίνει η αγαπημένη τους ή όχι. Κοιτάξτε λοιπόν ποιο είναι το θέμα. Έχω μια Kramer Pacer που φοράει ένα μπράτσο (κατά 99.9%) φτιαγμένο από την ESP. Πρόκειται για ένα ας το πούμε wide-thin μπράτσο, αν και δεν είναι και τόσο thin όσο το wizard ας πούμε. Το θέμα είναι ότι: (Α) Το μπράτσο αυτό (με radius γύρω στο 12 νομίζω), το θεωρώ από τα καλύτερα "παικτικά" που έχω δοκιμάσει (Β) Κατασκευαστικά είναι διαμάντι, αποτελούμενο από 3 φέτες quartershawn maple, με διαφορετικά νερά το καθένα. Όπως καταλαβαίνετε, η σταθερότητά του είναι υποδειγματική. Και το μεγάλο ερώτημα. Που στα κομμάτια μπορώ να βρω τέτοιο μπράτσο; Θα με ενδιέφερε πολυ να μπορέσω να φτιάξω μια custom κιθάρα που να έχει ένα τέτοιο, ένα ελαφρύ σώμα και τις δικές μου επιλογές σε hardware. Όσο έχω ψάξει στο net δεν υπάρχουν (ούτε στο ebay). Τα φώτα σας πληζ. :D
takis Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 ελπιζω να καταλαβα τι ακριβως ζητας... για κοιτα εδω: http://www.haarguitars.nl/test/Index2.htm φτιαχνει τρομερες κιθαρες με οτι ακριβως του ζητησεις! ακομα και τα ξυλα τα κοβει μονος του και (οπως λεει),ειναι τρομερης ποιοτητας.. εχω ακουσει τα καλυτερα γιαυτες τις κιθαρες και θα σου στοιχησει μαζι με μεταφορικα αν δεν κανω λαθος περιπου 1500€.. για τσεκαρε το.. :wink:
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Ωραίο link Takis! :wink: You are wrong f**ked and overatted...
dienekes Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Τάκη είσαι κορυφή, ωραίο site! Που είδες όμως τις τιμές και κυρίως, πως καταλαβαίνεις τα Ολλανδικά; Ολλανδέζα μαμά; Ολλανδός μπαμπας; Ολλανδέζα γκόμενα; :P :lol:
takis Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 dienekes... :lol: :lol: 8) παιδια αυτος ειναι απο τους κορυφαιους dealer στην ευρωπη...απο εκει πηρα την καμπινα την bogner και θα παρω και αλλα πολλα... 8) οσο για τις κιθαρες του οπως ειπα εχω ακουσει τα καλυτερα... ο diskolos ηδη ετοιμαζει την δικια του παραγγελια απο αυτον...(1 tele.. :wink: ) ρε τα εχει και στα αγγλικα αν δεν κανω λαθος...
dienekes Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Αν τα έχει στα αγγλικά τότε είμαι πολύ κουρασμένος και πρέπει να πάω για ύπνο... γιατί δεν τα βρήκα. Πάντως φαίνεται καλός, σε κάποια πράγματα που έχει τιμές είναι καλός και είναι και Ευρώπη.
takis Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 χεχε... βασικα ισως εχεις δικιο..και εγω μπερδευτηκα τωρα... μερικα προιοντα ειναι στα αγγλικα και αλλα οχι... ο diskolos μαλλον ξερει στα σιγουρα...οταν μπει θα μας πει... :wink: αλλα μπορεις να του στειλεις mail (εννοειται στα αγγλικα :P )και θα σου απαντησει σε οτι θες...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Βασικά Takis αν με 1500 ευρώ όπως λες κάνεις custom κιθάρα λέει άσχημα 8) You are wrong f**ked and overatted...
dienekes Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Να σας πω την αλήθεια, εγώ για μπράτσο μόνο ενδιαφερόμουν, με την προοπτική "κάποια στιγμή" να βρω ένα μονοκόμματο σώμα κλπ κλπ, αλλά αν ισχύει αυτό με τα 1500 (έστω για μια "τυπική" κιθάρα), τότε είναι στα λεφτά που θα έδινε κανείς για να φτιάξει μια Warmoth μόνος του. Γιατί όλοι τείνουμε να ξεχνάμε τη ΔΟΥΛΕΙΑ που χρειάζεται για να γίνει και να σεταριστεί ΣΩΣΤΑ μια κιθάρα. Δεν είμαστε όλοι ειδικοί, εγώ θα έκανα μια εβδομάδα να τη συναρμολογήσω. :oops:
takis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 και αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει ο diskolos οτι αν δεν σου αρεσει η κιθαρα που θα σου ερθει μπορεις να του την ξαναστειλεις πισω και να σου δωσει τα λεφτα σου.. 8O
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση