elavd Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Δραχμες 500 ......δηλ 1,45€ ;D Ούτε καφέ σε πλαστικό δεν παίρνεις σήμερα με τόσα... ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 500ρικο; Λεφτά τότε... Όχι αστεία... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
distortion Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 O Rory Gallagher ήταν η βασικότερη αφορμή για να ασχοληθώ με την ηλεκτρική. Στη Φιλαδέλφεια ήμουν 14. Η γιούχα στον παρουσιαστή της βραδιάς-γιατί υπήρχαν υπεράριθμοι στο πάνω διάζωμα- ήταν σχεδόν το ίδιο καλή με τη συναυλία. Νιώθω τυχερός που τον άκουσα και τον είδα τότε αλλά και που την έκανα πριν τα δακρυγόνα... http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367
teospir Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Εγω το 81 τον ειδα Θεσσαλονικη στο Παλαι (ημουν 16 ) και εχω και ενα σουβενιρ μια πενα του.Απλα απο τους κορυφαιους !!!!!!!
makispoll Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Το ξανάγραψα.... Προ τριετίας οι -9 παίξανε Βόλο !!!!! Αχ και να ήξερα το μισό μπάσο από αυτό που παίζει αυτός..... Yeap στον Βολο.... Τι ωραια που ηταν τοτε που διοργανωσανε 2 χρονιες το blues festival. Βεβαια πανω απο 200 ατομα δεν παιζει να ειχε καθε μερα και το κοψανε κι αυτο......
marathon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 :) Respect Mr Long. Με εστειλες αδιαβαστο...θα κανω ρελανς τη Πεμπτη Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
zoo Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Ο κολητος μου και drummer τοτε στο γκρουπακι μου κλεινει φετος 22 χρονια πεθαμενος :-[ κι εσυ εχεις ακομη το εισητηριο? ??? It's only Rock 'n' Roll .....................
zoo Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Τα πιο γ@μ@τα εισητηρια τα ειχε η πρωτη συναυλια του Iggy στο Ελλαδοσταν!. Καποιος ειχε τη φαεινη ιδεα να τα τυπωσουν μαυροασπρα κι ετσι χτυπησαμε ενα και το βγαλαμε καμια τριανταρια φωτοτυπιες , τα κοψαμε , τα σενιαραμε , τα τρυπησαμε και με μια μια καρφιτσα αλα εφορια , κι ετσι μπουκαραμε τσουρμο ενας λοχος στο κυριλε απο την κεντρικη εισοδο ;D ;D ;D nice & easy Μαλιστα ενα φιλαρακι που ειχε ρεσταρει , ρεφαρησε πουλωντας και κανα δυο σε κατι ανυποψιαστους ξενερουα ;D Ε ρε γλεντια ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ROCK 'N' ROLL ;D ;D ;D It's only Rock 'n' Roll .....................
studio54GR Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Yeap στον Βολο.... Τι ωραια που ηταν τοτε που διοργανωσανε 2 χρονιες το blues festival. Βεβαια πανω απο 200 ατομα δεν παιζει να ειχε καθε μερα και το κοψανε κι αυτο...... Πραγματικά κρίμα.... (Μπήκε με τα μπούνια μέσα ο Πολιτιστικός Ν.Ιωνίας Βόλου). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση