Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας παιδια ειμαι σε δeιλιμα μεταξυ αυτων των δυο: http://www.thomann.de/gr/fender_american_standard_strat_mn_ow.htm http://www.thomann.de/gr/fender_60_telecaster_bigsby_rw_car.htm Θελω τι γνωμη σας ποια απο τις δυο, παιζω rock n roll και blues σε στυλ οπως Chuck berry , AC DC(Angus Young), Jack White. Εχω δοκιμασει standard και μου αρεσει η αισθηση της. Παρακαλω την γνωμη σας. Ευχαριστω tube tube tube
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 καμια γνωμη παιδια? tube tube tube
marathon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Αναρωτιέμαι πως μπορείς να συγκρίνεις μια Strat με μια Τele...εκτός εάν όλα τα όργανα που έχουν 6 χορδές μπαίνουν στο ίδιο καζάνι... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 εχω μια washburn WI 66PRO tube tube tube
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Αναρωτιέμαι πως μπορείς να συγκρίνεις μια Strat με μια Τele...εκτός εάν όλα τα όργανα που έχουν 6 χορδές μπαίνουν στο ίδιο καζάνι... δεν τις συγκρινω σε καμια περιπτωση , απλως ψαχνω τι θα μου ταιριαζε πιο πολυ tube tube tube
marathon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 απλως ψαχνω τι θα μου ταιριαζε πιο πολυ Έχεις καστανά, μαύρα ή γαλανά μάτια? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Έχεις καστανά, μαύρα ή γαλανά μάτια? ;D κιθαρενια tube tube tube
marathon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 κιθαρενια Τότε πάρε την πιο ακριβή Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
pascal Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Αν έχεις δοκιμάσει τη standard και σου αρέσει, βρες και δοκίμασε και την άλλη και δες αν σου αρέσει κι' αυτή τόσο, παραπάνω ή παρακάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση