kokoblue Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Hello Παιδες και παλι... εχω την εξης απορια: Ξερετε να υπαρχει κανενα εξαρτηματακι που να κουμπονει στα δυναμικα μικροφωνα και απο καλωδιακα να τα κανει ασυρματα;;; αν ναι απο που μπορω να το παραγγειλω;; Ευχαριστω Ευχαριστω Πολυ!!!
audiobox Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει και είναι της Sennheiser. Είναι το SKP-500 G2 UHF. Φυσικά αφού γίνει ασύρματο το μικρόφωνο, θα χρειαστεί και τον αντίστοιχο δέκτη της σειράς G2, τον ΕΜ-500 G2 UHF. Αν όμως σκεφτείς πως το "εξάρτημα" κοστίζει 380 ευρώ και ο δέκτης 580, και φυσικά τόσο περίπου θα κοστίζουν αντίστοιχες ΚΑΛΕΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ λύσεις άλλων εταιρειών (βασικά, μόνο την sennheiser είδα να βγάζει αυτόν τον πομπό), τότε καταλαβαίνεις πώς καλύτερα να πας απευθείας στην αγορά ενός κανονικού ασύρματου. Αντιπρόσωπος είναι ο ΝΑΚΑΣ. 'Ολα είναι ατμός...
kokoblue Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχα να σαι καλα φιλε μου φτιαξες την μερα... σιγα μν δωσω 600 ευρω να κανω το καλωδιακο ασυρματο.... ελεγα αν υπαρχει κανενα γκατζετακι μεχρι 20ε αν ειναι να δωσω τοσο δινω 200ε και παιρνω ασυρματο συστημα shure που ειναι και πιο φτηνο και εμνπιστο και δοκιμασμενο... Σε ευχαριστω παντως να εισαι καλα που ενδιαφερθηκες Ευχαριστω Πολυ!!!
audiobox Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Ναι, ένα μπρελόκ με μπλέ λαμπάκι.... 'Ολα είναι ατμός...
savasavram Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 http://www.thomann.de/gr/the_tbone_tws16pt863mhz.htm αυτό για την κιθάρα με 100 ευρώ... τώρα σε παρόμοια τιμή έτοιμο απ'το Θωμά πάλι... ΑΛΛΙΩΣ όπως έχω κάνει σε μικρό-αρκετά μικρό ζωντανο////ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ πομπος δεκτης 30 ευρω... αν ξέρεις απο eq το σώζεις το πράγμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση