stratigos Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Παιδια καλησπερα. Εφτιαξα ενα pc απο το eshop την Τριτη και σημερα το παρελαβα. Εχω ομως το εξης προβλημα. Ειχα παρει εγω ξεχωριστα την καρτα γραφικων (twintech gts250 1gb ). Μολις εφερα λοιπον το pc σπιτι κουμπωσα την καρτα πανω και το εβαλα μπρος. Μεχρι στιγμης ολα καλα. Συνδεσα την καρτα με την οθονη και η οθονη καταλαβε οτι κατι συνδεθηκε μαζι της αλλα αμεσως μετα μπηκε σε standbay mode και ετσι δεν εδειχνε τπτ.Η καρτουλα απο πισω εχει 2 ιδιες εξοδους προς την οθονη καθως και hdmi που η οθονη δεν ειχε αλλα ειχε η τηλεοραση που εχω σπιτι. Βαζοντας λοιπον τον υπολογιστη και στην τηλεοραση με hdmi απο την καρτα παλι τπτ. Και η τηλεοραση καταλαβαινε οτι κατι εχει συνδεθει αλλα δεν εδειχνε τπτ.Τελος δε λειτουργει καν το dvd που μου εχουν βαλει πανω ουτε λαμπακι ουτε τπτ και ειναι συνδεδεμενο κανονικα στο τροφοδοτικο.Δεν πρεπει να δουλευει και ο σκληρος απο οτι καταλαβα αν και αυτος ειναι μια χαρα συνδεδεμενος.Τι να πω? Το τροφοδοτικο ειναι thermaltake 750watt και δεν φαινεται να εχει προβλημα γιατι και η καρτα επαιρνε ρευμα και τα ανεμιστηρακια της δουλευαν κανονικα και ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη και του κουτιου ολα. Τι να κανω? Να το παω πισω ? Εχω ξενερωσει. Ευχαριστω εκ των προτερων!
stratigos Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Ο υπολογιστης εχει αυτα πανω : Κουτι : THERMALTAKE VF8000BWS SWING RS 100 WINDOW BLACK Επεξεργαστη : INTEL CORE I7-920 2.66 GHZ LGA1366 - BOX Μητρικη : Εvga x58 sli Μνημες : KINGSTON KHX1600C9D3K3/6GX DDR3 6GB Καρτα γραφικων : TwinTech Cuda GTS 250 SVGA 1GB Οθονη : LG W2243T-PF 22'' TFT PIANO BLACK Σκληρος δισκος : WESTERN DIGITAL WD10EADS 1TB CAVIAR GREEN SATA2 Τροφοδοτικο : THERMALTAKE W0117 TOUGHPOWER 750W NVIDIA SLI CERTIFIED
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Εαν επιτρεπεται, ποσο πηγε το ......μαλλι; Πρώην VARTANIS
kaisos Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 επρεπε ήδη μα έχεις πάρει το eshop. Εχουν πολύ καλη εξυπηρέτηση πελατών... συνήθως σε αυτό το φόρουμ με τα μουσικοκομπουντεριστικα ασχολείται ο κόσμος Φιλικα kaisos
stratigos Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 το μαλλι πηγε 1240.και επειδη ειναι μουσικοκομπιουτεριστικα αλλα περιεχει και την λεξη κομπιουτερ γιαυτο το εγραψα.και τον υπολογιστη τον πηρα για μουσικη!
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 το πισί μου το πήρα από κει, αμέσως μόλις το αγόρασα είδα δύο προβλήματα, το πήγα πίσω, ήταν ευγενέστατοι, με εξυπηρέτησαν, όλα καλά, θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο και να τελειώνεις ;)
trolley Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Στρατηγέ.... Αν θέλεις να μην περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα, κάνε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που ακολουθούν: α) Σβήσε το PC. β) Βγάλε το καλώδιο τροφοδοσίας (να μην παίρνει ρεύμα το motherboard) γ) Χρησιμοποιώντας μία οδοντογλυφίδα, αφαίρεσε από το motherboard την λεπτή ασημένια μπαταρία λιθίου που έχει πάνω του. Επίσης, βγάλε το καλώδιο της οθόνης από τη κάρτα γραφικών. δ) Περίμενε δύο λεπτά χωρίς να κάνεις τίποτε. ε) Βάλε πάλι τη μπαταρία στο motherboard. Σύνδεσε το καλώδιο της οθόνης πάνω στη κάρτα γραφικών (στη θέση που είναι μακρυά από τη βίδα). στ) Βάλε το καλώδιο τροφοδοσίας στο τροφοδοτικό του υπολογιστή. ζ) Χωρίς να κλείσεις το κουτί, άναψε τον υπολογιστή. Κανονικά, θα λειτουργήσει. Πες μας τι έγινε. Mea Culpa
alexisgt Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Βεβαιώσου οτι η κάρτα γραφικών έχει κουμπώσει καλά στην αντίστοιχη pci-e θύρα της μητρικής.
stratigos Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Η καρτα ηχου εχει κουμπωσει κανονικα στη μητρικης. Μηπως πρεπει να συνδεσω την οθονη με την καρτα γραφικων που εχει ενσωματομενη η μητρικη και μετα αφου βαλω τα windows να περασω τους drivers της?? Και κατι ακομα : Λογικο να μη λειτουργει το dvd ?? Ουτε ενα λαμπακι??? Και ακομα το pc ανοιγει με το power αλλα δεν κλεινει με το power κρατημενο. Περιμενω , εχω φαει μεγαλη ξενερα παιδια . αφηστε!
trolley Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Η καρτα ηχου εχει κουμπωσει κανονικα στη μητρικης. Μηπως πρεπει να συνδεσω την οθονη με την καρτα γραφικων που εχει ενσωματομενη η μητρικη και μετα αφου βαλω τα windows να περασω τους drivers της?? Και κατι ακομα : Λογικο να μη λειτουργει το dvd ?? Ουτε ενα λαμπακι??? Και ακομα το pc ανοιγει με το power αλλα δεν κλεινει με το power κρατημενο. Περιμενω , εχω φαει μεγαλη ξενερα παιδια . αφηστε! Κάνε αυτά που σου έγραψα και σταμάτα να ανησυχείς. Περιμένω να πεις τι έγινε. Mea Culpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση