kostas_silver Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Εχω μια Ibanez JS1000 με Edge Pro tremolo.Την πήγα πρόσφατα για σερβις και μου την επέστρεψαν σεταριστμένη οπως να ναι.Δεν συμβαίνει πρώτη φορά καθώς και τις άλλες φορές έγινε το ίδιο.Πάντα παω να τους εξηγήσω πως λειτουργεί το Edge Pro και όλοι με διακόπτουν και μου λένε πως ξέρουν. Υπάρχει κάποιος σοβαρός τεχνικός που να ξέρει τι κάνει?Να γνωρίζει απο Ibanez??
marathon Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει κάποιος σοβαρός τεχνικός που να ξέρει τι κάνει?Να γνωρίζει απο Ibanez?? Έχεις pm. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
wolvie Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Δεν είπες σε ποιούς την πήγες..., αλλά με κλειστά μάτια σου προτείνω τον Dr.Fret. Κανένας γνωστός και φίλος δεν έμεινε παραπονεμένος με τον μάστορα.
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Όλοι καλοί και άγιοι... Αλλά, το Edge Pro, αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά whammy, είναι πρόβλημα... Δυστυχώς... Καλύτερα μάθε μόνος σου... Κανείς δεν ξέρει τι ιδιαιτερότητες σεταρίσματος έχει το κάθε μοντέλο τρέμολο. Ιδιαίτερα το σημείο ισορροπίας του καθενός. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Έχεις pm. Τι απάντηση είναι αυτή σεβάσμιε πάτερ. :D Πολύ μυστικισμός για δημόσιο φόρουμ! Πέστε μας κι εμάς για να μάθουμε και να ξέρουμε τα καλά! Live and let Live.
marathon Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Μ Τι απάντηση είναι αυτή σεβάσμιε πάτερ. :D Πολύ μυστικισμός για δημόσιο φόρουμ! Πέστε μας κι εμάς για να μάθουμε και να ξέρουμε τα καλά! Μην είσαι παρεξηγησιαρης... Άντε να σου πω, Σακης Γκατσιος...θες και το τηλέφωνο του? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση