neokosmi Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, έτσι όπως το περιγράφεις είναι. Ευχαριστω φιλε. Και το ποστ σου στο αλλο θεμα για τον v22 και την λειτουργια του βρωμικου καναλιου με το boost, ηταν κατατοπιστικοτατο. Ακριβως ετσι λειτουργει ο ενισχυτης. ;)
John Goumis Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω φιλε. Και το ποστ σου στο αλλο θεμα για τον v22 και την λειτουργια του βρωμικου καναλιου με το boost, ηταν κατατοπιστικοτατο. Ακριβως ετσι λειτουργει ο ενισχυτης. ;) Να'σαι καλά! Μεγειά και να τον χαίρεσαι :)
jks4050 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο το class A/B ή Α τι ειναι για να μαθαίνουμε και μείς οι modelling τύποι?
neokosmi Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Τον ενισχυτη (Bugera v22) τον ανοιγω οπως λεει και το manual, δηλαδη πρωτα το power και μετα απο μισο με ενα λεπτο το standby. Αν κανω κανα διαλειμμα στο παιξιμο, κατεβαζω το standby μονο. Στο κλεισιμο παιζει ρολο; πχ πρεπει να κλεινω πρωτα standby και μετα power?
schreivox Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Τον ενισχυτη (Bugera v22) τον ανοιγω οπως λεει και το manual, δηλαδη πρωτα το power και μετα απο μισο με ενα λεπτο το standby. Αν κανω κανα διαλειμμα στο παιξιμο, κατεβαζω το standby μονο. Στο κλεισιμο παιζει ρολο; πχ πρεπει να κλεινω πρωτα standby και μετα power? Στο διάλειμα μην κατεβάζεις τίποτα! Ασ'τον ανοιχτό. Στο κλείσιμο πρώτα power. Το stand by είναι μόνο για την αρχή. Μπορεί ίσως να το διαπιστώσεις και μόνος σου αν κατεβάζοντας το stand by ακούγεται κάτι περίεργο από το μεγάφωνο. ;)
IraklisZS Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Στο διάλειμα μην κατεβάζεις τίποτα! Ασ'τον ανοιχτό. Στο κλείσιμο πρώτα power. Το stand by είναι μόνο για την αρχή. Μπορεί ίσως να το διαπιστώσεις και μόνος σου αν κατεβάζοντας το stand by ακούγεται κάτι περίεργο από το μεγάφωνο. ;) διαφωνω σ'αυτο. το σταντ μπάι νομίζω φτιάχτηκε με σκοπό να μη δουλεύουν οι λάμπες με πλέιτ βολταζ όταν οι μουσικοι κανουν τσιγάρο πχ. αλλωστε το λέει και το όνομα του. Σίγουρα δεν είναι μόνο για το άνοιγμα a classic player now...
schreivox Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει κι αυτή η άποψη... εγώ δεν συμφωνώ καθόλου, τέλοσπαντων το θέμα έχει ξανασυζητηθεί http://www.noiz.gr/index.php?topic=183186.0
jks4050 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει κι αυτή η άποψη... εγώ δεν συμφωνώ καθόλου, τέλοσπαντων το θέμα έχει ξανασυζητηθεί http://www.noiz.gr/index.php?topic=183186.0 1.Καλα τα λεει ο φιλος, αν διαβασεις το θεμα αυτο, τα λέει αναλυτικά. 2.Μαζι με ενα αλλο θεμα, πατα Stand by στην αναζητηση. 3.Το λεει και ο superfunk!!!
neokosmi Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Να κανω μια ερωτηση (μη βαρατε αν ειναι κοτσανα). :-\ Μπορω να χρησιμοποιω το μπασο μου με τον v22? Εννοω αν δημιουργησει κανενα προβλημα στον ενισχυτη (μαλλον οχι αλλα better safe than sorry). ;)
funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Στον ενισχυτή δεν νομίζω... Το ηχείο έχει πιθανότητα να τα φτύσει νομίζω... Α και ο πυκνωτής εισόδου ΝΟΜΙΖΩ... LA ROJΑ ARMADA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση