neeq Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2009 Λαιβ απο το Ραδιο Αρβυλα 19/10/09. Στα πληκτρα με το fantom g η αφεντια μου 8)
elavd Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Like ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 [μαμά mode=on] Καλά βρε παιδί μου, σε κοτζαμάν τηλεόραση σε βάλανε και βγήκες αξύριστος; Γιατί δεν βγήκες όμορφος και έβαλες τα μαύρα κι άχαρα; Τη μητέρα σου δεν τη σκέφτηκες; Και άσε με εμένα, πώς θα σε δει και καμιά κοπέλα με τέτοια εμφάνιση; Πότε θα δω εγγονάκι με τέτοια πράματα? [μαμά mode=off] Γουέλ νταν! Το καουμπόικο καπέλο, το κίτρινο πουκάμισο και το κόκκινο μαντίλι δεν είδα... ;D :P Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
neeq Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Αμαν βρε ολοι με το ξυρισμα :P Ξερετε ποσο εχουν παει τα ξυραφια? Eπισης αν σου φανηκε αυτο καμποϊκο, που να παιζαμε το αλλο που σκεφτομασταν που ήταν μπλουγκρας κανονικο χοχοχο
paranoid_gr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Ωραιο το τραγουδι...Εγω το ειδα απο χθες!!! neeq μπερδευτηκα εσυ τι παιζεις??? (μουσικο οργανο για να μην παρεξηγηθουμε.... :P) Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :))
neeq Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 I'm in the keys 8) Ο αξυριστος που λενε :D
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Καλος αλλα ΞΥΡΙΣΟΥ,σαν κομμουνιστης απο τα 70s εισαι...κριμα μια χαρα παληκαρι ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
neeq Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Ναι αλλα ξυρισμενος θα μουν σαν χοντρος Χατζηγιαννης και δε λεει :P
Evilnye Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Η μπάντα σπέρνει πάντως (σουπερ ο μπασίστας :P ) Μην τους ακούς κακεντρεχείς είναι. Μια χαρά είναι η μουσάδα αλα Μπαμπαστρούμφ.
X-minor Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Η μπάντα σπέρνει πάντως (σουπερ ο μπασίστας :P ) Μην τους ακούς κακεντρεχείς είναι. Μια χαρά είναι η μουσάδα αλα Μπαμπαστρούμφ. +323.7 All the money ο μπασσίστας με το 6άρι (Cort?)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση