saharaman Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Γενικως ενας φιλος παιζει κ θελει καπως να του βαλει ή μικροφωνο ή καψα για να βγαινει σε καρφι. Απλα δεν ξερει πολλα απ αυτα οπως ουτε κ γω θελω να μ πειτε 2 λογακια. Τιμες, ποιοτητα κτλ Απαραιτητο οσο γινεται ο τζουρας να κρατησεις τη 'ξεραιλα' στον ηχο του. Του ειπαν οτι το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι καψα + προενισχυση. Το μπατζετ ειναι οσο το δυνατον περιορισμενο. Προτεινετε μου τπτ γενικως κ πειτε τπτ που θα βοηθησει. Λοιπον? ;D
victoras Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα Με το μικροφωνο θα εισαι πολυ περιορισμενος απο θεμα κινησης συν του οτι θα εχεις και βοη σε πιο μεγαλη ενταση Με την καψα φτιαχνουν καπως τα πραγματα αλλα δεν θα εχεις ενταση ασε δε που πρεπει να βρεις που ακριβως θα βαλεις την καψα για να εχεις καλο ηχο Εγω στο τζουρα που εχω εχω βαλει ενα μαγνητη savvas μικρο και δεν εχω παραπονο απο τον ηχο. Βεβαια υπαρχουν και αλλες λυσεις οι οποιες ειναι αρκετα ακριβες οποτε και δεν τις αναφερω
dr.peters Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 βασικα ριξε μια ματια και σε αυτο για να δεις τις γενικες εναλλακτικες! :) http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=226 πανελιστας και ανταρτομαχητης....
saharaman Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 αργησατε λιγο αλλα ευχαριστω οπως και να χει ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση