bihlas87 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Τελικά δίνουμε ραντεβού 9 έξω από τους 5 δρόμους ή πάμε καθόμαστε κάπου όποιος πάω πρώτος και έρχεστε και με βρίσκετε? Που ειναι τελικα αυτο? Εγω που δεν ξερω θα ερθω νωρις να μην σας ψαχνω μετα. Στην τριγωνη πλατειουλα πχ?
marathon Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Εγώ λογικά θα κατέβω στον Κουρμπή να αφήσω μια κιθάρα για κοίταγμα, οπότε λέω να συνδιάσω το τερπνόν μετα του ωφελίμου... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Από Αθήνα τι ξέρεις? Είναι Θεμιστοκλέους και Κωλέτη γωνία... Δίπλα στο Μο Better στην ουσία απλώς έχει είσοδο από Κωλέτη και Σουλτάνη... LA ROJΑ ARMADA
funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Εγώ λογικά θα κατέβω στον Κουρμπή να αφήσω μια κιθάρα για κοίταγμα, οπότε λέω να συνδιάσω το τερπνόν μετα του ωφελίμου... Αχά... Ώστε τελικά θα έρθεις ε? Άρα να το κάνουμε 8 γιατί θα πρέπει να περιμένεις καμιά ώρα από την ώρα που κλείνει ο Κουρμπής (που είναι απέναντι) μέχρι τις 9 που είχαμε πει... Σωστά? LA ROJΑ ARMADA
marathon Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Κάντο 8.30 και πιάσε ένα καλό τραπέζι...εκτός εάν κάνεις βόλτα από τον Κουρπή και πάμε μαζί παρέα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bihlas87 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Απεναντι απ τον Κου(ρ)μπΗ, got it ;)
funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Αφού το έπιασε και ο μπιχλας θα έρθουμε και οι 2 από τον Κουρμπή φαντάζομαι να σε απαγάγουμε για να πάμε όλοι μαζί!!!ΧΑ! LA ROJΑ ARMADA
dr.peters Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 θα περασω και εγω με την βικυ μια και ειμαι της περιοχης! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Τελικά τι γίνεται ψόφησε εδώ η φάση; Μάλλον θα περάσω λίγο κάποια στιγμή. Βάλτε κάποιος ένα τριαντάφυλλο (ξέρετε τον τραγουδιστή το συντοπίτη μου, τι μόνο ο Χατζηγιάννης έχει ψυχή εδώ;; ) στο στήθος να σας αναγνωρίσω. Εκτός και αν πάει όντως ο μαραθον κ ο αλεχαντρος οπότε κάτι θα βρώ :P
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Λογο αλλεργιας στα τριανταφυλλα να βαλω ενα γαρουφαλο ??? :P :P https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση