funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά ο bihlas που έχει εξαφανιστεί σήμερα??? Από τη χαρά του για τους ΖΖ top εξαφανίστηκε? LA ROJΑ ARMADA
marathon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Θα φαίνεσαι σαν τον θλιβεροεναλλακτικό μπαμπά που βγήκε βόλτα με τους φίλους του γιού του. Θα φορέσω το μαύρο μπλουζάκι μου Jeff Beck Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Γιατί μωρέ ο audiokostas δεν θα μας κάνει την τιμή???? LA ROJΑ ARMADA
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Ο κοινος θνητος εχει ΜπεΜβε ??? https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
marathon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Γιατί μωρέ ο audiokostas δεν θα μας κάνει την τιμή???? Οι τραπεζίτες, είναι ψηλομήτηδες...δεν πάνε Εξάρχεια μην τους σπάσουν την Πόρσε Ο κοινος θνητος εχει ΜπεΜβε ??? ΟΛΟΙ πια έχουν ΜπεΜβε , όπως και Mac Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Οι τραπεζίτες, είναι ψηλομήτηδες...δεν πάνε Εξάρχεια μην τους σπάσουν την Πόρσε ΟΛΟΙ πια έχουν ΜπεΜβε , όπως και Mac Εγώ που δεν έχω ούτε ΜπεΜβε, ούτε Mac, ούτε είμαι διαφημιστής, ούτε είμαι τραπεζίτης, και πάω εξάρχεια... Μήπως είμαι από άλλο πλανήτη??? LA ROJΑ ARMADA
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Γιατί μωρέ ο audiokostas δεν θα μας κάνει την τιμή???? Θα ήθελα πάρα πολύ παιδιά αλλά δυστυχώς την Παρασκευή το βράδυ ανοίγουμε για τους Marshall Tucker Band στο North Folk Theatre @ Westbury, ΝΥ και δεν θα μπορέσω. Sorry και να περάσετε καλά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Εγώ που δεν έχω ούτε ΜπεΜβε, ούτε Mac, ούτε είμαι διαφημιστής, ούτε είμαι τραπεζίτης, και πάω εξάρχεια... Eσύ δεν είσαι 50 χρονών, όπως εμείς... ;D Κάνε υπομονή Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Evilnye Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Θα ήθελα πάρα πολύ παιδιά αλλά δυστυχώς την Παρασκευή το βράδυ ανοίγουμε για τους Marshall Tucker Band στο North Folk Theatre @ Westbury, ΝΥ και δεν θα μπορέσω. Sorry και να περάσετε καλά. Να ιδού άνθρωπος, ενώ εδώ απειλούν για όργανα και Ιωαννίδη. Ρε έντεχνο θα παίξετε; Να ξέρω όχι να μην έρθω να μην πλησιάσω καν! :o
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά ο bihlas που έχει εξαφανιστεί σήμερα??? Από τη χαρά του για τους ΖΖ top εξαφανίστηκε? Ειπα να παω στη ρημαδοσχολη μου, να το πιασω ζεστα το θεμα φετος, να χαζεψω και κανενα φρεσκο φρουτακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση