marathon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Σορυ για τα απανωτα ποστ αλλα.....θα φερουμε καμια κιθαρα κανα τουμπελεκι γενικα κανενα οργανο ή θ' αρκεστουμε με τα οργανα που φυλανε τα εξαρχεια ??? Kαι γενικά να πάτε πλυμένοι, ξυρισμένοι, καθαροί, γιατί με τη καινούργια κυβέρνηση (αλήθεια πόσες μέρες μείνανε?) τα όργανα βαράνε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Σορυ για τα απανωτα ποστ αλλα.....θα φερουμε καμια κιθαρα κανα τουμπελεκι γενικα κανενα οργανο ή θ' αρκεστουμε με τα οργανα που φυλανε τα εξαρχεια ??? Κοίτα... Λόγω απανωτών ποστ θα πρέπει να τραγουδήσεις 3 τραγούδια του Αλκίνοου και θα κεράσεις 23ε κοκακολες.... Από όργανα νομίζω τα μπουζούκια των εξαρχείων μας φτάνουν... Αν τώρα θέλεις να τους φέρεις τπτ για παρέα... Γουάι νοτ? LA ROJΑ ARMADA
funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Kαι γενικά να πάτε πλυμένοι, ξυρισμένοι, καθαροί, γιατί με τη καινούργια κυβέρνηση (αλήθεια πόσες μέρες μείνανε?) τα όργανα βαράνε... Εσύ δλδ δεν θα έρθεις??? και πως θα μάθει η νέα γενιά για τα Mac???? LA ROJΑ ARMADA
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Κανενα προβλημα φιλε !!! κερναω τα λεφτα πρεπει να γυρνανε ...οπως καθε καλο πραγμα σε αυτη τη ζωη....Οποτε θεωρειτε δεδομεμο οτι θα σκασω με 2 καφασα κοκακολα.... Σχετικα με τα οργανα ..θα πραξω οπως συνηθιζεται στις συναντησεις...και αφου θα ειναι η πρωτη φορα που θα ερθω σε συναντηση να ξερω....μη τυχον και δεν ακολουθησω το πρωτοκολο και υπαρξει θεμα..... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
marathon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Επειδή λέω τη Παρασκευή να ασχοληθώ με εκτυπώσεις μπάσου και θα είμαι με αυτοκίνητο, το σκέφτομαι...με μηχανή είμαι πιο ευκίνητος. Μέχρι τη Παρασκευή βλέπουμε... και πως θα μάθει η νέα γενιά για τα Mac???? Ας αγοράσει ένα, τώρα πια είναι φτηνά Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Και για μένα η πρώτη μου θα είναι... Λες να πονέσει??? LA ROJΑ ARMADA
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Και για μένα η πρώτη μου θα είναι... Λες να πονέσει??? Εξαρταται απο το οργανο χεχεχεχεχεχεχεχε (με βλεπω να φερνω καστανιετες) https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Επειδή λέω τη Παρασκευή να ασχοληθώ με εκτυπώσεις μπάσου και θα είμαι με αυτοκίνητο, το σκέφτομαι...με μηχανή είμαι πιο ευκίνητος. Μέχρι τη Παρασκευή βλέπουμε... Ας αγοράσει ένα, τώρα πια είναι φτηνά Κάνω οικονομία 5 μέρες τώρα για την μπυροποσία.. Να τα ξοδέψω σε MAC???δεν λέει...σωστα??? LA ROJΑ ARMADA
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Μέχρι τη Παρασκευή βλέπουμε... Ασε τα παιδιά να διασκεδάσουνε ρε παππού. Θα φαίνεσαι σαν τον θλιβεροεναλλακτικό μπαμπά που βγήκε βόλτα με τους φίλους του γιού του. με μηχανή είμαι πιο ευκίνητος. Σιγά ρε αίλουρε. Περνάει ο διαφημιστής με τη μπεμβε. Σα βρισιά ακούγεται. Η μήπως είναι; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Περνάει ο διαφημιστής με τη μπεμβε. Σα βρισιά ακούγεται. Η μήπως είναι; Στη μπεμβε δεν φαίνομαι για διαφημιστής, φαίνομαι σαν κοινός θνητός. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση