skantzos Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 μέσα κι εγώ, μην το πειτε στον Ιασονα αίσχος ντροπή "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Λιγα ατομα = περισσοτερο αλκοολ για τον καθενα? afto ine? AFTO INE! LA ROJΑ ARMADA
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Ιζνογκουντ μου βγήκατε, δεν πρόλαβα να λείψω για μερικές μέρες από τα δρώμενα και θέλετε να γίνετε Τσε-ρε-μο-νι στη θέση του Τσε-ρε-μο-νι. Χώστα θα παω να μονάσω στο Kalamazoo όπου τα μαόνια βγαίνουν κατευθείαν με long tennon, θα μου κάνεις παρέα; ;D Όντως είχα μια συνδιάλεξη με τον ΜεγΑλέξανδρο για αυτή την Παρασκευή όπως προτείνει και ο funky bassman. Αφού όμως έκανε ήδη την κίνηση, ας αναλάβει την διοργάνωση και θα θέσω την λαμπρή αυτή μάζωξη υπο την αιγίδα μου (κάπου πήρε το μάτι μου και τον bouzoukleri να μου απευθύνει μια ανοιχτή επιστολή!). Onward my faithful disciples! ;D Θα έρθω, απλά και μόνο για να προμηθεύσω τον απαραίτητο μείκτη για να είναι εφικτή η μεζεδοποσία: Τώρα που απέκτησα και Zoom H2, θα σας ηχογραφίσω σε όλο το μεθυσμένο μεγαλείο σας και θα σας κάνω βούκινο στο φόρουμ...α δε χρειάζεται, ήδη έχουμε γίνει με αυτά που γράφουμε :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 XAXAXAXAXAXA!!!Είδατε βρε που με κατηγοράτε? Ιζνογκουντ? Μακρία από μας...σαν μπάσο jackson ένα πράγμα!!!! ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!! Τώρα που έχουμε και τον Jasemeister στο πλευρό μας ελπίζω να δυναμωθεί η πεποίθηση για μάζεμα την Παρασκευή στα Εξάρχεια!!!! LA ROJΑ ARMADA
pacoman Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Πού είναι το μαγαζί ρε παιδιά;Και τι ώρα πάτε συνήθως;Μακάρι να με βολεύει κι εμένα,μπας και σάς γνωρίσω,γιατί την Παρασκευή δουλεύομεν. ;) moto perpetuo
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Θα προσπαθησω κι εγω εαν παρω τις σχετικες αδειες να ερθω !! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Το μαγαζί είναι Θεμιστοκλέους και Κωλέτη στα Εξάρχεια (οι 5 δρόμοι δλδ που προτείνω εγώ)... Αν κάποιος προτείνει κάτι καλύτερο... Ας το πει.. Ώρα 9??? LA ROJΑ ARMADA
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Να φερω το σιντι του Ιωαννιδη ??? θα εχει και φοιτητριες ???? χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Από όσο ξέρω... Θα έχει... Στα διπλανά τραπέζια... LA ROJΑ ARMADA
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Σορυ για τα απανωτα ποστ αλλα.....θα φερουμε καμια κιθαρα κανα τουμπελεκι γενικα κανενα οργανο ή θ' αρκεστουμε με τα οργανα που φυλανε τα εξαρχεια ??? https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση