marathon Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Πληρωσε, γιατι ηταν ο ποιο μεγαλος. ;D ;D ;D ;D ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
yann Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Αντε,και του χρονου στα Εφταρχεια... ;D Με πηρε το d-kall,αλλα μολις ειχα φυγει...για φακες!! Μου χρωσταει και μπυρες ο Μαραθος... Και με αστυνομικη προστασια γυρω μου,δεν εχω ξαναπιει!! Αλλα δεν πειραζει,αφου δειχνει ανοφισιαλ χαπενινγκ... Λογαριασατε χωρις τον Τσερεμονη?? Πληρωνε Μαραθε... ;D ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 sorry! δεν τα κατάφερα τελικά! Κάποια άλλη φορα!
marathon Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Λογαριασατε χωρις τον Τσερεμονη?? Πληρωνε Μαραθε... ;D ;D Μια πρόσθεση μπορούμε να τη κάνουμε. ;D.. Για να είμαστε και ακριβείς, πλήρωσα όσα και ο Dkall... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
kultura Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Για να είμαστε και ακριβείς, πλήρωσα όσα και ο Dkall... Είστε συνομήλικοι;
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..... Καλα, μην φωναζεις. ;D Δεν ειπα για εδω μεσα, αναφερομουν στην συγκεντρωση. ;) Το ξερω οτι εισαι τσόβενο ακομη, σε σχεση με καποιους αλλους. ;D Πρώην VARTANIS
bihlas87 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Δε μου λετε παιδες, επειδη ημουν ηδη ελαφρως πιωμενος πριν ερθω και τα χυμα ουζα μου εκαναν καλο κεφαλι... δεν θυμαμαι καλα αν στο τελος της βραδιας ημουν ζωηρος ή νυσταγμενος. Για πειτε μου...
funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Προς το τέλος της βραδιάς νομίζω πως όλοι ζωηροί ήμασταν!! LA ROJΑ ARMADA
marathon Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Προς το τέλος της βραδιάς νομίζω πως όλοι ζωηροί ήμασταν!! Μπααα, ο Κος Μπίχλας ήταν από την αρχή "smooth". Και όσοι ήταν νηφάλιοι, είδαν σε παγκόσμια πρώτη τη Carvin που μόλις είχε βγεί από το φούρνο...οι υπόλοιποι θα τη δείτε σε κανα2 εβδομάδες Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Ναι... Αλλά όταν θα είναι δεμένο το όργανο θα θέλουμε να το παίξουμε κιόλας!!!!! LA ROJΑ ARMADA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση