Infernalgr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Εχω μια κιθαρα με ενα Humbucker και ενα Single Coil, 5θεσιο διακοπτη (1 volume, 1 tone) Τι επιλογες εχω στην συνδεσμολγια των μαγνητων? οι μαγνητες ειναι με 2 καλωδια ο καθενας (κατα 99%, δεν την εχω μπροστα μου τωρα) Come to the dark side, we have cookies!
myster_maze Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δεν νομιζω να εχουν δυο καλωδια ο καθενας και 5θεσιο διακοπτη, ειδικα ο humbucker. Θα βοηθουσε αν ελεγες για ποια κιθαρα προκειται...
Infernalgr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δεν νομιζω να εχουν δυο καλωδια ο καθενας και 5θεσιο διακοπτη, ειδικα ο humbucker. Θα βοηθουσε αν ελεγες για ποια κιθαρα προκειται... Ειναι μια φτηνη Ibanez, η κιθαρα αρχικα ειχε 2 Humbuckers, απλα αλλαξα τον neck με ενα single coil. Προκειται περισσοτερο περι Project guitar, παρα κατι σοβαρο. Λες ο Humbucker να εχει 4 καλωδια? πολυ πιθανο.... ο Single Coil εχει σιγουρα 2. Come to the dark side, we have cookies!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση