Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Αφού δε το γλιτώνει το κατσαβίδι, το κολλητήρι και το πολύμετρο ο ενισχυτής, τί αγχώνεσαι...? Το πας σε τεχνικό, του εξηγείς, καταλαβαίνει (ελπίζω...) ,στον συμμαζεύει και μετά τον χαίρεσαι με την κιθάρα σου! 8) Ασχολήσου με το μηχάνημα γιατί είναι κρίμα να σακατευτεί....recap: η διαδικασία αλλαγής των πυκνωτών, cap=capacitor=πυκνωτής

REplace CAPacitor ή κάπως έτσι..

Δημοσιευμένο

το ειχα κ εγω αυτο το προβλημα με εναν vox λαμπατο που εχω.αν τον ανοιγα κατευθειαν μετα απο λιγο επεφτε η εναση.τωρα απλως οταν τν ανοιγω περιμενω κανα 5λεπτο ν ζεσταθουν οι λαμπες.δν τ εχει ξανακανει

Δημοσιευμένο

Συγνώμη, δεν υπάρχει αντιπροσωπεία με επίσημο service γι'αυτό το πράμα  ???

οχι δεν υπαρχει (μη ξεχνας οτι μιλαμε για εναν ενισχυτη 40 ετων point to point).

η συντηρηση vintage ενισχυτων θελει ΓΝΩΣΕΙΣ,χρηση ΑΚΡΙΒΩΝ ΥΛΙΚΩΝ & ΜΕΡΑΚΙ για να γινει σωστα,ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ μαστορες πληρουν αυτες τις προϋποθεσεις στη χωρα μας.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Tις έχω αλλαξει .Δεν ήταν καινουριες αλλά είχαν ψωμί ακόμη. Λές να είναι αυτο? Οι προενισχύτριες να είναι ή οι τελικές? Να τις αλλάξω όλες μάλλον?

Μπορει, αλλα μπορει να ειναι και ολα τα αλλα που αναφερθηκαν... απο ψυχρες κολλησεις μεχρι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...