stmad Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Guitars : Gibson Flying V 67 Black PRS Standart 22 Black Ibanez RG 3120 Fernandes Randy Rhoads V Limited Edition White Pearl BcRich Warlock NJ SpeedLoader Black Amps : VHT 2/90/2 Power amp Marshall JMP 1 Preamp Lexicon G2 Effect Processor BBE 362 Sonic Maximizer Behringer Parametric EQ 2 X Marshall 1960B 4x12
antouan_z Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Guitars : Gibson Flying V 67 Black PRS Standart 22 Black Ibanez RG 3120 Fernandes Randy Rhoads V Limited Edition White Pearl BcRich Warlock NJ SpeedLoader Black Amps : VHT 2/90/2 Power amp Marshall JMP 1 Preamp Lexicon G2 Effect Processor BBE 362 Sonic Maximizer Behringer Parametric EQ 2 X Marshall 1960B 4x12 Ωραιος....αλλα ρε συ το JMP 1 ειναι ψοφιο απο γκαζια...εγω το πεταξα και πηρα Sans Amp Psa 1...να χορτασεις γκαζια... :D :D :D
Goatbarber Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Guitars: Fender Stratocaster American Standar..... Amps: Fender Pro Reverb........... Effects: Ibanez TS9 (Tube Screamer) Boss DS2 Vox Wah Πιστευω πως με αυτα μπορω να βγαλω ΟΤΙ ηχο γουσταρω...(αντε και με ενα delay) Υ.Γ. Περιμενω κραξιμο..... :lol: :lol: "Simplicity is gold"
antouan_z Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Aγορι μου εσυ εισαι ερωτιλος -ζημιαρης..δεν χρειαζεσαι τετοια μαραφετια..μονο την ψυχη και τα λαγνα δαχτυλα σου για να βασανιζεις τις λεπτες και προκλητικες χορδες σου... :D :D :D Παλι δεν βλεπεις τα smiles e;;;;;xxaxaxaxaxaa
stmad Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Ωραιος....αλλα ρε συ το JMP 1 ειναι ψοφιο απο γκαζια...εγω το πεταξα και πηρα Sans Amp Psa 1...να χορτασεις γκαζια... :D :D :D Οπως όλα τα Marshall ετσι και το JMP1 για να παίξει πρέπει να παίζεις ... :twisted: ΔΥΝΑΤΑ :twisted: και πίστεψέ με υπάρχουν φορές που χαμηλώνω 8O το gain. :D
antouan_z Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Ok...απλα αρχηγε μου διαφωνω...για να παιξει ενα μηχανημα δεν χρειαζεται να παιξει δυνατα για να το ακουσεις..σπιτι σου πως παιζεις δηλαδη;;;αλλωστε η ποιοτητα του gain και οχι μονο, αναμεσα σε psa 1 και jmp1 βασει συζητησεων και με αλλους ειναι ανιση..... :D :D Τελως παντων...περι ορεξεως αρνι κατσικισιο...
Goatbarber Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Aγορι μου εσυ εισαι ερωτιλος -ζημιαρης..δεν χρειαζεσαι τετοια μαραφετια..μονο την ψυχη και τα λαγνα δαχτυλα σου για να βασανιζεις τις λεπτες και προκλητικες χορδες σου... :D :D :D Παλι δεν βλεπεις τα smiles e;;;;;xxaxaxaxaxaa ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Οπως παντα ο Αντωνης "τα σπαει" Μιλαμε για εμπνευση ετσι??? Ζημιαρικο παλικαρι................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εεεεεεεεεεεεεεε................. οχι και λεπτες...... εδω μιλαμε 11αρες, φιδια.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Simplicity is gold"
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Ωραιος....αλλα ρε συ το JMP 1 ειναι ψοφιο απο γκαζια...εγω το πεταξα και πηρα Sans Amp Psa 1...να χορτασεις γκαζια... :D :D :D Οπως όλα τα Marshall ετσι και το JMP1 για να παίξει πρέπει να παίζεις ... :twisted: ΔΥΝΑΤΑ :twisted: και πίστεψέ με υπάρχουν φορές που χαμηλώνω 8O το gain. :D Ρε παιδιά με JMP-1 παίζουν οι Slipknot πως γίνεται να μην έχει γκάζια...; Και το είχα για καλό μηχάνημα You are wrong f**ked and overatted...
ReCoC Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2006 Να γράψω και εγώ την τεράστια λίστα μου: Μπάσο: LTD B-50 Ενισχυτής: Drive 30W και απο βδομάδα: Tech21 sansmp bass program. 8O 8O 8O Τί κοιτάτε ρε παιδια? Τέλειωσε!! ΝΑΙ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΖΩ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ!!!!! :cry: :oops: :cry: :oops: Free thinkers are dangerous...
takis Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2006 ανανεωση και για εμενα... :) GUITARS: JOHN SUHR CLASSIC STRAT(2 V60lp,1 DSV bridge humbucker) GIBSON LES PAUL CLASSIC(με WCR μαγνητες,1 goodwood bridge και 1 crossroad neck) EPIPHONE ACOUSTIC AMPS-CABS: THD UNIVALVE(18 WATT,CLASS A for sale για να παρω τον FLEXI...!!!) MARSHALL JTM30(for sale) BOGNER CAB με 1VINTAGE 30 speaker MESA BOOGIE CAB με 1 EVM12L speaker(for sale) MARSHALL 8008 POWER AMP ALESIS QUADROVERB PEDALS: MAXON OD9 MAXON SD9 BOSS DELAY DD2(japan) FUZZ FACTORY S.I.B. VARIDRIVE tube pedal(for sale) ok janick?σου εφυγε η περιεργεια; :P :D 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση