Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Το λες για να περάσω τη ταστιέρα μετά τη διαδικασία του relicing για προστασία; Εάν ναι και μιας και δεν έχω ξαναβάψει όργανο, θα πρέπει να αφαιρεθούν τάστα; Εάν το λες για να τη σκουρύνω γενικότερα, έχω αλοιφή παπουτσιών και ebony wood stain όπως χρησιμοποιεί και ο Toneslinger. ...When i got the music i gotta place to go...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Το λες για να περάσω τη ταστιέρα μετά τη διαδικασία του relicing για προστασία; Εάν ναι και μιας και δεν έχω ξαναβάψει όργανο, θα πρέπει να αφαιρεθούν τάστα; Εάν το λες για να τη σκουρύνω γενικότερα, έχω αλοιφή παπουτσιών και ebony wood stain όπως χρησιμοποιεί και ο Toneslinger. Μιλάω και για το μπράτσο αλλά και για το σώμα. Στο σώμα μπορείς να κάνεις και το γνωστό κόλπο με το freon. Δυστυχώς για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει να περιμένεις ΜΗΝΕΣ για να στεγνώσει επαρκώς το νίτρο (δηλαδή τα 10-15 χέρια που θα έχεις περάσει...). Αλλά ακόμα και με 3-4 χέρια θα "δείξει" αρκετά. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά SOS! Η κιθάρα είναι έτοιμη αλλά έχω θέμα με θόρυβο της γείωσης και δε βγάζω άκρη... Οι συνδέσεις έγιναν βάση σχεδίου Seymour Duncan. Μετακίνησα τη γείωση, την έβαλα στο Tone αλλά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; ...When i got the music i gotta place to go...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Heeeelp! :'( :'( :'( ...When i got the music i gotta place to go...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Σε συνέχεια των παραπάνω να πω πως η κιθάρα είναι σαν να μην έχει καθόλου γείωση... Όταν ακουμπάω κάποιο μεταλλικό κομμάτι, δεν βγάζει άχνα, ενώ αν δεν ακουμπάω...άστα. ...When i got the music i gotta place to go...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Στη γειωση του βυσματος την συνδεσες? ::) What frequency are YOU getting?
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Απο οσο βλελω και στη φωτο τωρα, μονο ενα καλωδιο παει προς το jack, Οποτε εκει την εχεις κανει μαλλον... What frequency are YOU getting?
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Όταν λες γείωση βύσματος, τι ακριβώς εννοείς; Εγώ χρησιμοποίησα ακριβώς το παρακάτω σχέδιο... http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=tele_2stacks Έκανα δοκιμή και στο Tone αλλά δεν, γι'αυτο ρωτάω για το βύσμα που λές για δε πολυκατάλαβα. ...When i got the music i gotta place to go...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Εάν λες αυτό που φεύγει από το Tone και καταλήγει στο input με όνομα Sleeve ground όπως λέει το schematic, είναι συνδεδεμένο κανονικά... ...When i got the music i gotta place to go...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2009 Αυτο εννοουσα. Αμα τα εκανες ολα σωστα οπως το διαγραμμα, (ολες οι γειωσεις πρεπει να ειναι μαζι κολλημενες), τοτε ο μονος λογος για θορυβο που σκεφτομαι ειναι ελλειψη σωστου shielding. What frequency are YOU getting?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση