ghen Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Η ερώτηση είναι απλή και υποκειμενική. Σε ποιόν άρεσαν και γιατί. Ghen
ghen Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Με την λειτουργία search καλύφτηκα μέχρι ενός σημείου. Ghen
vitali Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα τα BM5 και BM6 και τα υπερπροτιμώ απο τα 624 και 824 της Mackie. Στα αυτιά μου, παρά τη περιορισμένη χρήση, ήταν πιο ποιοτική (τουτέστιν, ωμή και να δείχνει τα λάθη) η ακρόαση, ιδιαίτερα στα χαμηλά που είναι ανέκαθεν το πρόβλημα σε μίξεις. Δεν έχω ιδέα για τα Dynaudio BM12a αλλά υποθέτω ότι έχουν τον ίδιο σχεδιασμό σε διαφορετική κλίμακα. Προσωπικά στο home studio μου έχω τα adam A7 γιατί πάντα με τρέλαινε ο ήχος που βγάζει το tweeter. Κλασικά, ότι και να αγοράσεις σε τέτοια τιμή, μην πιστεύεις ότι θα το μετανιώσεις έστω και λίγο. Ειδικά αν έχεις συνηθίσει σε φτηνά monitor ή τρύπια hi-fi, θα περάσεις μέρες ακούγοντας εκ νέου τη μουσική σου :P Kairos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση