DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Τις τελευταιες 4-5 μερες, οταν ανοιγω το Noiz, αντι για την συνηθη αρχικη σελιδα του με τα προσφατα θεματα, το κουτακι για τις ατακες(δε θυμαμαι πως το λενε :P) κλπ, βλεπω μονο αυτο που φαινεται στην εικονα. Εχω μονο εγω το προβλημα? Να σημειωσω οτι δεν γινεται παντα. Μηπως οφειλεται σε καποιο maintenance Που γινεται ωρες ωρες? What frequency are YOU getting?
Sonic X Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Τις τελευταιες 4-5 μερες, οταν ανοιγω το Noiz, αντι για την συνηθη αρχικη σελιδα του με τα προσφατα θεματα, το κουτακι για τις ατακες(δε θυμαμαι πως το λενε :P) κλπ, βλεπω μονο αυτο που φαινεται στην εικονα. Εχω μονο εγω το προβλημα? Να σημειωσω οτι δεν γινεται παντα. Μηπως οφειλεται σε καποιο maintenance Που γινεται ωρες ωρες? Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Πιάσε μια από τα ίδια μάστορα. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Έχει κάθε τόσο. Πριν μισό λεπτό το είχα κ εγώ, αλλά του πέρασε. Κάποιες δουλειές maintenance πρέπει να είναι...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Το βρηκα! Ειναι ενα μικρο κολλημα που τρώει το συστημα καποιες στιγμες. Θα του περάσει όμως γιατι το πηραμε χαμπάρι! Σορι γκαιζ εντ γκαλς. Live and let Live.
bouzoukleri Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2009 Την ίδια χρονική περίοδο στην αναζήτηση μου εμφανίζει μόνο Raw text αποτελέσματα, στο ίδιο θέμα ανήκει και αυτό ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση