Stinky Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Ειδα εκπληκτος οτι σε ενα site πωλουνται κομματια της μπαντας μου. Τα κομματια ειναι απο το πρωτο μας Demo και ουτε καν κατι καλο για να μπει κανεις στον κοπο να τα πουλησει. Το θεμα ειναι οτι ουδεποτε μιλησαμε με την συγκεκριμενη εταιρια και δεν καναμε καμια συμφωνια. Παντα δινουμε τις κυκλοφοριες μας εμεις η καποια εταιρια που τις κυκλοφορησε. Στην περοπτωση αυτη δεν υπαρχει ουτε εταιρια ουτε τπτ. Τιθετε καποιο νομικο θεμα? Πως γινεται να κατεβουν τα κομματια απο κει? Βοηθηστε γιατι μιλαμε για μεγαλη κοροιδια.... Sickly-sweet, pink, and not for everybody
thanasis b Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 εχω την αισθηση οτι πολυ δυσκολα θα βγαλεις ακρη.. ποιο site ειναι αν επιτρεπετε?
Stinky Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 http://www.music-bazaar.com/ Κοιτα ολα μας τα cd,tapes, vinylia καποιοι τα εχουν ανεβασει σε διαφορα sites η forums. Αλλα για ΔΩΡΕΑΝ κατεβασμα πραγμα για το οποιο ειμαι υπερ... Στην περιπτωση αυτη αλλαζει το θεμα. Δεν νομιζω οτι το αγορασε κανεις αλλα και μονο που υπαρχει θιγει την μπαντα. Sickly-sweet, pink, and not for everybody
thanasis b Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 ποια ακριβως ειναι γιατι μπερδευτικα..
marathon Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 "Η διαθεσιμότητα του υλικού της ιστοσελίδας Music-bazaar.com στο Internet είναι εγκριμένη από την άδεια # LS-3М-06-02 της Ρώσικης Κοινότητας Πολυμέσων και Internet (ROMS). Σύμφωνα με τους όρους της άδειας το Music-bazaar πληρώνει τα τέλη της άδειας για όλο το υλικό που κατεβαίνει από την ιστοσελίδα και εντάσσεται στους νόμους της Ρωσικής Ομοσπονδίας περί Πνευματικών και Συναφή Δικαιωμάτων." Εξαιτίας της δυσαρέσκειας που υπάρχει από τη πλευρά των καλλιτεχνών σχετικά με την στρατηγική της κοινότητας ROMS είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με τον κάθε καλλιτέχνη ξεχωριστά και να προβούμε στη σύναψη συμβολαίου. Για περαιτέρω πληροφορίες γράψτε μας στο [email protected], ενημερώστε μας εάν είστε φυσικό ή νομικό πρόσωπο και θα σας αποστείλουμε τους όρους συμβολαίου. Εγώ, εάν ήμουν στη θέση σου, θα πληρωνόμουν με Ρωσίδες, έστω Ουκρανέζες... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Stinky Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 http://www.music-bazaar.com/main.php?page=album&id=18252 Αυτα εδω πουλαει. Και σου λεω δεν αξιζει καν να πουληθει, ειναι μια πολυ παλια λαιβ ηχογραφηση χωρις ποιοτητα . Αλλα και μονο που ειναι εκει θιγει την μπαντα ΕDIT: φιλε marathon δεν νομιζω να υπαρχει ουτε 1% πιθανοτητα να το εχει αγορασει καποιος, οποτε δεν βλεπω το λογο να θελουν οτιδηποτε απο εμας... Sickly-sweet, pink, and not for everybody
tsirobill Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 κανε μηνυση ΤΩΡΑ...πνευματικα δικαιωματα ειναι αυτα φιλε... " Όταν θα'στε ευτυχισμένοι... "
marathon Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 κανε μηνυση ΤΩΡΑ... ΝΑΙ, ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Stinky Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Μηνυση δεν νομιζω να γινεται. Δεν εχουμε κατωχυρωσει τα δικαιωματα, και εκτος αυτου θελει χρημα σε δικηγορους και αλλα τετοια. Αν υπαρχει περιπτωση να εχουν κατωχυρωθει δικαιωματα με μεσο που δεν γνωριζω (δλδ σε δικηγορο) πειτε μου να ξερω Sickly-sweet, pink, and not for everybody
vitali Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Κλασικά καταστήματα που έχουν τους server τους στην Ρωσία (το συγκεκριμένο στη Μόσχα). Απλά δεν θα βγάλεις άκρη και ξέχνα τα νομικά. Η ίδια η ΑΕΠΙ απ'οσο ξέρω, γνωρίζει για την ύπαρξη της ιστοσελίδας και δεν ... Μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος. Οi administrator της ιστοσελίδας έχουν κατεβάσει οτιδήποτε δωρεάν ελληνικό και το πουλάνε παράνομα. Η καλύτερη λύση είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους πεις να το βγάλουν, αλλιώς άστο. Μη νομίζεις ότι πληρώνουν και σε κανέναν καλλιτέχνη τίποτα. Απλοί κλέφτες είναι. Kairos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση