zithon Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 ανεβασε ντε κατι να ακουσουμε.....εστω και εντελως ερασιτεχνικο....μονο για μια γευση... NON SERVIAM...
zithon Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 ......το βασικο ειναι να ειναι στο line 2 και ολα τα αλλα οπως τα ειπα...και μετα τα συζηταμε τα υπολοιπα....... τι ειναι το line 2? TL LE ειναι? NON SERVIAM...
ignantios Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια δοκιμαστε....απο το κινητο τι να ακουσετε? εμπιστευτειτε με......κερναω καφε σπιτι μου σε οποιον θελει να φερει τη δικη του tonelab να τη συνδεσει οπως θελει και εγω με τον δικο μου τροπο....και μετα θα μου πειτε.........ειναι αλλη κατηγορια λεμε.....εγω την ξαναερωτευτηκα.......... ;) ααααα οποις ειναι Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ κοντα ισχυει η προσκληση ;D RUN FOREST....RUN!!!!
ignantios Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 τι ειναι το line 2? TL LE ειναι? ναι εκει που υπαρχει το κουμπι line/amp διπλα στην οθονη.....βαζει line1-2 αναλογα οτι θες.....επισης εγω εχω ενεργοποιυημενες τις καμπινες......πλακα παντως δεν κανω με την καμια RUN FOREST....RUN!!!!
Marillion Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Ετσι οπως λες Αντωνη το σημα σου παντα θα περναει απο τον προενισχυτη του ενισχυτη σου αλλα το θεμα ειναι που βρισκεται η λουπα στην TL σε σχεση με τα drive της. Aν ειναι πριν απο τα drive τοτε ειναι σαν να βαζεις ενα πεταλι drive στην λουπα του ενισχυτη για αυτο δεν εχει θορυβο αλλα το θεμα ειναι τι ειδους drive βγαινει ετσι. Αν ειναι οκ οπως λες μμμμ......!!!!! Lets ...Rock!
ignantios Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 τουμπανο ειναι....πιστεψε με..............ενα εθελοντη θελω να εχει ορεξη για καφε σπιτι μου.......... ;D RUN FOREST....RUN!!!!
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 1)απο την κιθαρα μου στον input της tonelab 4) απο το send της tonelab(insert) στο input του ενισχυτη το send της ΤL ειναι ουσιαστικα το DIRECT σημα της κιθαρας σου (μια και βρισκεται ΠΡΙΝ το input της πεταλιερας) αρα καταρχην ΣΥΝΔΕΕΙΣ την κιθαρα σου με το input του ενισχυτη σου. 2)απο το output της tonelab (l/mono) στο return του ενισχυτη 3) απο το send του ενισχυτη στον return της tonelab το return της TL ειναι ουσιαστικα το INPUT της πεταλιερας αρα αρα ουσιαστικα εχεις βαλει την TL στο εffect loop τους ενισχυτη σου www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
fuZZed Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 στην SE που εχω παντως, γινεται ::) Απλα μου απενεργοποιουσε το eq του ενισχυτη κ δε γουσταρα.. ΑΑ επισης τη κιθαρα την ειχα στο input του ενισχυτη και τα υπολοιπα οπως λεει ο φιλος..(περιπου) Επισης το κουμπι chain για αυτο το λογω δεν υπαρχει??? για να διαλεγουμε τη σειρα των εφε??? Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!!
ignantios Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 το e.q του ενισχυτη το απενεργοποιει....οπως λες...αλλα το αποτελεσμα αξιζει....... RUN FOREST....RUN!!!!
ignantios Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2009 ολα τα εχω στο τερμα απο θεμα drive.........με ελαχιστο noise reduction κατω απο το 3,5.....μη μου πειτε ειναι πριμαριστος ο ηχος γιατι ειναι απο κινητο...και δεν εκατσα να δω πως θα το γραψει το κινητο ακουστε εαν υπαρχει θορυβος στο τελος με full ολα και πεταλι για boost http://www.youtube.com/watch?v=NG3L8LQVK64 RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση