marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Συνεχίζοντας την έρευνά μου, έπεσα επάνω στον Τed Crocker http://tedcrocker.com/ Και τελικά αναρωτιέμαι...τι είναι επιτέλους μια ηλεκτρική κιθάρα? Μα ΟΛΕΣ παίζουν? Μήπως οι τετράγωνες έχουν καλύτερα πρίμα? Για metal κάνουν? Μήπως να φτιάξω μία να μου φύγει η περιέργεια? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
SpyrosCh Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Για metal κάνουν? Αφού λέει ότι (η δεύτερη) τουλάχιστον έχει mahogany. Πάντως με μια γρήγορη ματιά, δεν είναι και πανάκριβες..
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Πάντως με μια γρήγορη ματιά, δεν είναι και πανάκριβες.. Δεν θα είδες την honeydripper ;)...1769$ Δεν είναι πολύ μαύρικες? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Το σκεπτικό είναι οτι ο κατασκευαστής στη δίνει "πλήρες", όλο το μπλοκ ;D Μετά ανάλογα με το τι θέλεις κόβεις ένα-ένα κομματάκι σιγά-σιγά και βλέπεις, όταν έρθει στον ήχο που θέλεις σταματάς ;D ;D ;D Τώρα αν έχεις περίεργα γουστα και σου βγεί έτσι Τι να πω, άλλαξε όργανο ;D ;D ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
SpyrosCh Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Είναι μαύρικες όντως. ;D OFFTOPIC: Αυτό σου κινεί καθόλου την περιέργεια? :o EDIT: suggested price 6,000$ λέει...!!
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Τι να πω, άλλαξε όργανο ;D ;D ;D ;D ;D Δεν μπορείς να φανταστείς τι όργανο θα δοκιμάσω αύριο..... ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 OFFTOPIC: Αυτό σου κινεί καθόλου την περιέργεια? Έχω ένα παρόμοιο, τι με πέρασες, μεταλά? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 :o :o :o :o :o :o Μπορούν να παίξουν και 2 άτομα μαζί. ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Το σκεπτικό είναι οτι ο κατασκευαστής στη δίνει "πλήρες", όλο το μπλοκ ;D Μετά ανάλογα με το τι θέλεις κόβεις ένα-ένα κομματάκι σιγά-σιγά και βλέπεις, όταν έρθει στον ήχο που θέλεις σταματάς ;D ;D ;D Εγώ σταμάτησα σε αυτο το σημείο.Τότε είχα το τέλειο ήχο με τα κατάλληλα πρίμα και μεσαία.Οι δοκιμές του κοψίματος γίναν στο τόπο που ζώ γιατι τα ηλεκτρομαγνητικοβαρυτικά πεδία που δέχεται η γη αλλάζουν απο μέρος σε μέρος.... ! ;D :P ;D
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Οι δοκιμές του κοψίματος γίναν στο τόπο που ζώ γιατι τα ηλεκτρομαγνητικοβαρυτικά πεδία που δέχεται η γη αλλάζουν απο μέρος σε μέρος.... ! ;D :P ;D Σε πρόλαβαν άλλοι κουρδισμένοι http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Explorer/Gibson-USA/Holy-Explorer.aspx Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση