theoctapus Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Έχω έναν Engl Thunder 50 Reverb τον οποίο θέλω να modάρω. Για την ακρίβεια θέλω να αφαιρέσω το σώμα του ενισχυτή και να τον μετατρέψω σε κεφαλή (για λόγους μείωσης βάρους και χώρου) Επειδή λοιπόν δεν χρησιμοποιώ ποτέ reverb, θέλω να αφαιρέσω το reverb tank χωρίς όμως να το χρησιμοποιήσω στον modαρισμένο ενισχυτή. Η απλή αφαίρεση του reverb θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τον ενισχυτή (ξέρετε εκρήξεις, μανιτάρια καπνού και φωτιάς, γυναικόπαιδα να κλαίνε...) και γι'αυτό θα πρέπει να γίνει μετατροπή και στο κύκλωμα ή ο ενισχυτής θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά χωρίς reverb και χωρίς κάποια ιδιαίτερη μετατροπή? Αν διατηρώ το reverb knob στο μηδέν θα είναι ΟΚ ή δεν αρκεί αυτό? Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
solega Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 χιλιες φορες να τον πουλησεις και να παρεις το κεφαλι. οσο για το reverb μπορεις πολυ ευκολα να το ξεφορτωθεις,και μπορεις εσυ ο ιδιος να το κανεις χωρις να ξοδεψεις λεφτα ασκοπα.... ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΕΝΣΙΟΜΕΤΡΟ.... ;D
theoctapus Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Το θέμα είναι να ξεφορτωθώ το reverb tank για μείωση μεγέθους και βάρους στον αποκεφαλισμένο ενισχυτή. Τώρα γιατί δεν τον πουλάω, υπάρχουν διάφοροι λόγοι αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Αν διατυπώσω λίγο διαφορετικά το ερώτημα μπορεί η απάντησή του να γίνει λίγο πιο χρήσιμη. Αν κοπεί το καλώδιο που ενώνει το σώμα του ενισχυτή με το reverb tank χωρίς να το πάρω χαμπάρι και συνεχίζω να παίζω, θα γίνει του Αρμαγεδώνα ή no problem? Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχουν έτοιμα κουτιά για κεφαλή, αγόρασε ένα, ξεβυσμάτωσε το Reverb Τank και άστο μέσα στο Combo να υπάρχει.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
theoctapus Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Ακριβώς αυτό σκεφτομουν και εγώ, ώστε αν ποτέ επιθυμήσω να τον επαναφέρω στην αρχική κατάσταση, να μπορώ. Το ερώτημα είναι αν σε πρώτη φάση η απλή αποβυσμάτωση του reverb tank θα προκαλέσει κάποια βλάβη στον ενισχυτή και σε δεύτερη φάση αν θα επηρεάσει τον ήχο. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
myster_maze Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Οχι δεν θα προκαλεσει καμια βλαβη στον ενισχυτη και ουτε θα επηρεασει στον ηχο. Αν εχει βυσματα απλα βγαλτο απο τα βυσματα... αν εχει καλωδιο που πηγαινει μεσα στο σασι μην το κοψεις απλα και τελειωσες! Θα βγαινει ευκολα εσωτερικα....
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Λογικά μπορείς να μετατρέψεις το in out του reverb..... ακόμα και σε λούπα ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση