IraklisZS Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 ακόμα και αν δε σε ενδιαφέρουν, αν δεις οτι πχ ο screamer σου κάνει μια χαρά, ενώ η invader έχει τόσα πολλά πράματα που ούτε που ξέρεις τι κάνουν, σε συνδυασμό με το βάρος, την ανάγκη για καμπίνα, τη δυσκολία μεταφοράς, πιο πολλές λάμπες.. τότε ίσως και ο παράγοντας λεφτά αρχίσει να έχει νόημα η άποψή μου είναι οτι οποσδήποτε πρέπει να πας να ακούσεις την κεφαλή, και να κάνεις και τον κόπο να ακούσεις και το κομπο a classic player now...
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Mα εγώ δεν είπα οτι δεν θα πάω.Απλός λέω τον αρχικό μου στόχο.Με το THD σαν τον τύπα στο video δεν γίνεται δουλειά?
IraklisZS Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 και πάλι δε ξέρεις σε τι ένταση ακούγεται εκεί πέρα ;D κάτι θα γίνεται αλλά μη περιμένεις εντάσεις ψιθυρου+καλό ήχο απλά με ενα thd καλά ψαξίματα! ;) a classic player now...
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ για τη βοήθεια.Στην Αθήνα ποιος έχει ENGL?
IraklisZS Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 αθήνα δε ξέρω ο φίλος μου στη θεσ/νικη τον είχε δοκιμάσει a classic player now...
metalmike Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Αθηνα ο Λογοθετης (Μεθωνης 23, Εξαρχεια). Κοιτα παντως και τον Engl Fireball τον 60ρη ;) http://www.facebook.com/dreambleedofficial
giwrgos_sd Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 η άποψη μου είναι ότι αν πάρεις engl κεφαλή δε θα μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις και πολύ στο σπίτι γιατί(διορθώστε με αν κάνω λάθος) αν την ανοίγεις σε πολύ χαμηλές εντάσεις δε θα έχεις τοσο καλή απόδοση και γενικά οι κεφαλές τύπου powerball θέλουν γείτονες κουφούς ή με γερά νεύρα!!!για το σπίτι μπορείς να πάρεις σε λαμπάτο και παρόμιας κατηγορίας τον peavy 6505 combo (τον οποίο μάλλον θα τον πάρω και γω τώρα)
thanasis b Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 αν σε ενδιαφερει ο κραντζι(!) ηχος κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν κανουν οι engl.. Αφου δεν σε ενδιαφερουν τα λεφτα παρε κατι σε mesa (combo) ειδικα ο 5/25 express ειναι οτι πρεπει για σπιτι . (σορυ που ζητας κατι σε engl και εγω το παω αλλου )
G.K. Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Για να αξιοπποιησεις στο επακρο το βρωμικο του Engl πρεπει να τον ανοιξεις σε ενα σεβαστο επιπεδο εντασης. Ακομα και ο 50αρης ειναι πολυ δυνατος για σπιτι. Αν σκοπευεις να τον χρησιμοποιεις κυριως στο σπιτι τοτε θα δωσεις τζαμπα τα χρηματα σου... Και εγω σου προτεινω ενα λαμπατο το πολυ 15 watt και ψαξε για ενα καλο πεταλακι (πχ Radial Tonebone Hot British). Y.Γ. Για να εχεις ηχο παραπλησιο με του τυπου στο κλιπ που παρεθεσες πρεπει να ξεκουρδισεις και την κιθαρα σου. Αποκτα επιπροσθετο ογκο ο ηχος σου με drop χαμηλωμενα κουρδισματα. ;) Στράαατα Stratούλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση