amanatidis Ioannis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XmybjOjme8M&feature=channel_page Είναι το πρώτο βίντεο της μπάντας μας καταγεγραμμένο το καλοκαίρι που μας πέρασε...
nuno Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Me like :) :) Απλά στο σολάκι θα ήθελα λιγότερα εφφέ για να ακούγεται το "beast" πιο raw ;)
astraxan19 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Και μενα με αρεσε! για να ακούγεται το "beast" πιο raw ;) Θα την πω στην γιαγια μου αυτη την ατακα Μπάτε να γιομίσω..
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Καλό παιδιά. Πολύ καλό. Μπράβο Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
amanatidis Ioannis Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Me like :) :) Απλά στο σολάκι θα ήθελα λιγότερα εφφέ για να ακούγεται το "beast" πιο raw ;) σα να χεις δίκιο...νομίζω live είναι πιο μπροστά η κιθάρα...
3D Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Το κομμάτι είναι μια χαρά . Απλώς προσωπικά δεν μου έκανε "το κλικ" για να θέλω να το ξανακούσω , όπως όμως συμβαίνει με αρκετά τραγούδια ακόμα και απο αγαπημένα μου συγκροτήματα . Επίσης σε αρκετά σημεία η φωνή μου θύμησε Eddie Vedder (μάλλον καλό είναι αυτό ;) ) He,that he knows the much and his mind downloads..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση