gemini Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα.. Θα σας παρουσιασω ενα κομματακι μου..οι στιχοι ειναι ενος φιλου,και το ειδος της μουσικης καπως διαφορετικο..Για οποιον το ακουσει,και τοδει,ασ μου γραψει καποια γνωμη.Καλη η κακη δεν εχει σημασια,ολα με ενδιαφερουν.Ευχαριστω πολυ παιδια...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Σαν κομματι, μου αρεσε.Αναλαφρο, και λιγο ...παλιας εποχης. ;D Το finale ηταν λιγο...δραματικο.ΜΠΑΜ και κατω.Πολυ αποτομο. ??? Και βεβαια, οπως γνωριζεις πολυ καλα, υστερει απο φωνητικα. :P Καλη συνεχεια. Πρώην VARTANIS
dr.peters Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 πραγματι, τα φωνητικα ειναι το πιο αδυναμο σημειο του κομματιου. οι στιχοι εχουν το ενδιαφερον τους και πανε ωραια με την γενικοτερη μποσανοβοειδη ατμοσφαιρα! με μια ωραια γυναικεια φωνη ''παλιας εποχης'' η ακομα και με κατι φλατ, σε φαση φαμελλου θ ανεβαινε ενα επιπεδο! τα τυμπανα δεν ειναι φυσικα,ε? ολα τα υπολοιπα? πανελιστας και ανταρτομαχητης....
gemini Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Σαν κομματι, μου αρεσε.Αναλαφρο, και λιγο ...παλιας εποχης. ;D Το finale ηταν λιγο...δραματικο.ΜΠΑΜ και κατω.Πολυ αποτομο. ??? Και βεβαια, οπως γνωριζεις πολυ καλα, υστερει απο φωνητικα. :P Καλη συνεχεια. Φιλε Vartani,ευχαριστω για την απαντησησου..Πραγματι,κοβεται τι τραγουδι,ενω εχει λιγη συνεχεια,και σβηνει..Αλλα,ισως (υποθετω)δεν χωρουσε να μπει ολοκληρο,η κατι αλλο που δεν γνωριζω.Ειχε καποια προβληματα η κοπελα που το εφιαξε για να το ανεβασει...
gemini Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 πραγματι, τα φωνητικα ειναι το πιο αδυναμο σημειο του κομματιου. οι στιχοι εχουν το ενδιαφερον τους και πανε ωραια με την γενικοτερη μποσανοβοειδη ατμοσφαιρα! με μια ωραια γυναικεια φωνη ''παλιας εποχης'' η ακομα και με κατι φλατ, σε φαση φαμελλου θ ανεβαινε ενα επιπεδο! τα τυμπανα δεν ειναι φυσικα,ε? ιλα τα υπολοιπα? Φιλε BigAlejandro,ολα αυτα ειναι προσωρινα..Καποια στιγμη ισως φιαχτουν καλλιτερα..Ο ρυθμος πραγματι ειναι απο κιτ,ολα τα αλλα ομως ειναι φυσικα..ευχαριστω που μου απαντησες..
dr.peters Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2009 τωρα μολις το ακουσα ξανα και βλεπω πως εχει ενα προβληματακι και το μπασο. πολλες νοτες ειναι μπουκωμενες και καποιες ειναι πιο ''στακατες'' απο οτι θα επρεπε! αν εισαι απο αθηνα και θες, μπορω να σου φερω ενα ηλεκτρικο κοντραμπασο να γραψεις. πιστευω θα σου δωσει καλυτερο αποτελεσμα! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
gemini Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 τωρα μολις το ακουσα ξανα και βλεπω πως εχει ενα προβληματακι και το μπασο. πολλες νοτες ειναι μπουκωμενες και καποιες ειναι πιο ''στακατες'' απο οτι θα επρεπε! αν εισαι απο αθηνα και θες, μπορω να σου φερω ενα ηλεκτρικο κοντραμπασο να γραψεις. πιστευω θα σου δωσει καλυτερο αποτελεσμα! Σε ευχαριστω BigAlejandro,για την προθυμια σου να με βοηθησεις,δεν ειμαι μπασιστας.εχω απλως ενα μπασο φτηνο,για τις ηχογραφησεις μου.Αν θες,σου στελνω το κομματι,χωρισ το μπασο,και το φιαχνεις εσυ,με την ησυχια σου..και παλι ευχαριστω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση