Stinky Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Καταραμενo G.A.S. αλλα αυτη τη φορα πολυ μ'αρεσει! Την πηρα με ανταλλαγη απο τον συμφορουμιτη pureanalog Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Δεν μ'αρεσουν οι κουρδιστρικοι γομφοι του. Απο πληκρολογιο του 90' ειναι?
Stinky Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Δεν μ'αρεσουν οι κουρδιστρικοι γομφοι του. Απο πληκρολογιο του 90' ειναι? Τι να σου πω... Amstrad λεει απο πισω δεν ξερω αν βοηθαει Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Sorry, ειμαι σιγουρος πως ξενιζει/ θα ξενιξει πολλους που θα δουν τι κιθαρα σου. Αλλαξε τα αμεσως. Τα υπολοιπα στοιχεια της μ'αρεσουν πολυ, ειδικα το φαντεζι pickguard.
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 μεγειες και καλοπαιχτη! τετοια κουρδιστηρια εχει και η δικη μου , αλλα δεν τα εχω αλλαξει. βεβαια ηταν plus και αφου της εχωσα εναν humbucker να κανει "παρεα" μα τους υπολοιπους haeussel , εγινε κι αυτη plus deluxe. χεχε. με το που την πηρα το '97 , μου αρεσε. οταν ομως ΠΕΤΑΞΑ τους lace τοτε καταλαβα τι εχανα. μηπως να δοκιμαζες "κανονικους" μαγνητες?? ;D ;D ;D Mesa/Boogie & Strato
duckino Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Αστερι το μωρο. Με γεια και καλα παιξιματα. Τι γεφυρα εχει πανω ρε συ;Δεν νομιζω να 'χω ξαναδει! Live fast , die ... hard!
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 απ οτι βλεπω εχει μια 2βιδη αλλα με μεγαλυτερα σε μεγεθος saddles. απο την δικη μου παντως η οποια ειναι σχεδον ιδια , δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος. σκεφτομαι να την αναβαθμισω οπως και τα tuners. -αληθεια υπαρχει το bridge της "ej" σε 2βιδη εκδοση??- ;D ;D ;D ;D Mesa/Boogie & Strato
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση