marathon Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 κάποιον να ξέρει γερμανικά να μου πει τι γράφει!!!! Σου μεταφράζω... Neu: καινούργια, E-Gitarre: Ηλ.Κιθάρα "Erhält durchweg die höchstmöglichen Bewertungen von Käufern" Είμαι και γ@μώ τις κιθάρες, πιο φτηνά δεν θα βρείς...πάρε με, πάρε με Δεν καταλαβαίνω που πρέπει να πατήσω για να του μιλήσω ας πούμε!!!! Frage stellen σημαίνει "μίλησέ μου και δεν θα χάσεις"... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
funky_bassman Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Σου μεταφράζω... Neu: καινούργια, E-Gitarre: Ηλ.Κιθάρα "Erhält durchweg die höchstmöglichen Bewertungen von Käufern" Είμαι και γ@μώ τις κιθάρες, πιο φτηνά δεν θα βρείς...πάρε με, πάρε με Frage stellen σημαίνει "μίλησέ μου και δεν θα χάσεις"... χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! οκ οκ...εντάξει μαρμελάδα στα μάτια και τέτοια... LA ROJΑ ARMADA
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 κοιτα ...για να σου μεταφρασω απο Γερμανικα θα πρεπει να διαθετεις 2.500ε για κιθαρα.....χεχεχεχεχεχεχεε https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 τη γαλανόλευκη δεν τη βλέπω, στέλνει κιθάρα γκρίχενλαντ και με πόσα; ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση