dienekes Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2005 ¶ντε πάλι μας έφεξε: Vai' date=' Kotzen και Uli Jon Roth μέσα σε ένα μήνα. Τρελές καταστάσεις;)[/quote'] Που παίζει ο Ροθ??
dienekes Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2005 Οχι ρε παίδες!!!!Έρχεται ο kotzen????Απίστευτο μου φαίνεται!!!!(ΟΚ υπερβάλλω λίγο' date='έχω δει στην Ελλάδα κ άλλους που δεν περίμενα ΠΟΤΕ να δω βλ. bireli lagrene,victor wooten κ.α.).Απο τους πολύ αγαπημένους κιθαρίστες ο kotzen!Με βλέπω σύντομα στην Αθήνα![/quote'] Γιώργο αν κατέβεις Αθήνα ρίξε ένα pm. :wink:
gto234 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2005 Να ανέβω εννοείς(είμαι Κρήτη!) :D Εννοείται θα σου στείλω να γνωριστούμε κιόλας απο κοντα :wink:
dienekes Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2005 Να ανέβω εννοείς(είμαι Κρήτη!) :D Εννοείται θα σου στείλω να γνωριστούμε κιόλας απο κοντα :wink: Μπα, μη το λες, όποιος έρχεται στην Αθήνα "κατεβαίνει", με την έννοια του ότι, με το να μένεις στην Αθήνα, δεν γίνεται να... πέσεις χαμηλότερα... :P :lol: ΟΚ, περιμένω... :wink:
gto234 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά τι έγινε τελικά έπαιξε ο kotzen?Δυστυχώς δεν κατάφερα να ανέβω.Και δεν με βέπω και στον Vai.. Ισως όμως καταφέρω να πάω στις 1-2-3 Δεκ. στον PAT MARTINO....(απίστευτο;)
antouan_z Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2005 Δεν επαιξε γιατι δεν τα βρηκαν στα φραγκα με τον μαγαζατορα απο οτι εμαθα... VAI RULES
takis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά τι έγινε τελικά έπαιξε ο kotzen?Δυστυχώς δεν κατάφερα να ανέβω.Και δεν με βέπω και στον Vai..Ισως όμως καταφέρω να πάω στις 1-2-3 Δεκ. στον PAT MARTINO....(απίστευτο;) γιωργο και εγω θα παω αλλα εδω θεσσαλονικη της 4/12...(οντως απιστευτο :wink: )
Michael-Amott Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2005 καλησπερα παιδια!!καινουριος εδω!! πολυ καλο το forum και με ενδιαφεροντα θεματα..!! ακουστε λιγακι και ammot (carcass,arch enemy,spiritual beggars) o τυπος σπερνει για τα καλα!!αρκετα τεχνικος χωριω να γινεται κουραστικος και&χωρις υπερβολικα γρηγορο παιξιμο..check it out!! ολοι στη συναυλια του&θεου vai!!&
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση