IraklisZS Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 σας τυχαίνει και σας να μη μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες στα αλμπουμ του showroom? a classic player now...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Γινε πιο συγκεκριμμενος. Το προσπαθεις καιρό ή μονο σημερα; Σε ποια κατηγορία το προσπαθείς; Τι μηνυμα σου βγαζει το συστημα; Live and let Live.
IraklisZS Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 showroom/photo/gear/guitar and bass πατάω "καταχώρηση στο αλμπουμ" συμπληρώνω τα πεδία, πατάω καταχώρηση βγάζει το εξής σφάλμα: Error, file not found! (/home/tria_noiz/mgal_data/albums/'Εγχορδα/Dir_4/1454_DSCF1277_JPGe4ade86ef0738e0bf3837ad6b8782942_extjpg) το πρόβλημα υπάρχει μετά την μεταφορα του site στον καινούριο server. πιο πριν μάλλον όχι, αν κρίνω απο την τελευταία μου καταχώρηση στο ίδιο άλμπουμ στις 28 χθες μου έβγαζε διαφορετικό μήνυμα: "σφάλμα κατα την -δε θυμαμαι τη λεξη- επικοινωνήστε με τον admin ή προσπαθήστε αργότερα" a classic player now...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 χθες μου έβγαζε διαφορετικό μήνυμα: "σφάλμα κατα την -δε θυμαμαι τη λεξη- επικοινωνήστε με τον admin ή προσπαθήστε αργότερα" Αυτό μου το έβγαζε και μένα προσπαθώντας να ανεβάσω αρχείο ήχο (το οποίο ήταν μέσα στα επιτρεπτά όρια μεγέθους), αλλά μετά από επιμονή ανέβηκε..
IraklisZS Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 προσπάθησα και εγώ κάμποσες φορές (επιτρεπτά όρια μεγέθους επίσης) αλλά μετά σκέφτηκα οτι δε θαμεταφέρθηκαν ακόμα τα αλμπουμ οπότε το άφησα. και σήμερα βγάζει άλλο μηνυμα λάθους οπότε είπα να το αναφέρω a classic player now...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Καντε λιγη υπομονή. Προεκυψε προβληματακι στη μεταφορά του σέρβερ. Θα σας ενημερώσω. Live and let Live.
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Σε εμενα παιζει μια χαρα παντως !!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
IraklisZS Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Καντε λιγη υπομονή. Προεκυψε προβληματακι στη μεταφορά του σέρβερ. Θα σας ενημερώσω. δε τίθεται θέμα υπομονής, ενημέρωσης μονάχα! ;D a classic player now...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση