funky_bassman Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Ο τραγουδιστής θα μπορούσε να το έχει αν δεν σφιγγόταν τόσο!!! Μια χαρά για πρώτη μπάντα ρε Εύη!!!Γιατί γκρινιάζεις? LA ROJΑ ARMADA
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Με τον τραγουδιστή συνεργαστήκαμε κ πρόσφατα σε πιο σωστές δουλειές του, είναι εξαιρετικός πληκτράς και με φωνή που μου αρέσει εμένα σε συγκεκριμένο στυλ. Στη συγκεκριμένη ντάξει ήταν βαρύ το κλίμα............... Αν πάντως μαντέψετε ποιο είναι και το 1ο κομμάτι που έβαλα ever μπορεί και να το ανεβάσω ;D Hint ανήκει στα μεγάλης διάρκειας μέταλ έπη :P
X-minor Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Ο τραγουδιστής θα μπορούσε να το έχει αν δεν σφιγγόταν τόσο!!! Μια χαρά για πρώτη μπάντα ρε Εύη!!!Γιατί γκρινιάζεις? +243.7 Ο Markus δεν πιάνεται Evi! ;D Αν πάντως μαντέψετε ποιο είναι και το 1ο κομμάτι που έβαλα ever μπορεί και να το ανεβάσω ;D Hint ανήκει στα μεγάλης διάρκειας μέταλ έπη :P Keeper ρε θηρίο?
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Όχι δεν πρόκειται για Γερμανική power μπάντα ;D
funky_bassman Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Εγώ έτσι όπως την έχω κόψει την Εύη πιστεύω πως είναι Hallowed be thy name!! LA ROJΑ ARMADA
dr.peters Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 μεταλ επος και μεγαλη διαρκεια? βαλχαλα? :P πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Για να μη τσατάρω συνεχώς συνεχίστε να μαντεύετε. Όταν το βρείτε θα επανέλθω lol ;D
X-minor Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Alejandro the great? Πες το μην τσατάρουμε εμείς! :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση