nanni Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Κατσαρολικά ήταν ,όντως, nanni! :D Μετά βρήκε ντραμς ;D Τώρα το έχει τελειοποιήσει μουσικά αλλά δεν κάθεται να το ολοκληρώσουμε (γυρνάει στα νησιά ;D ;D ;D) χαχα καλο!!! :D
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 το βρηκα σημερα αυτο κ ειπα να το μοιραστω μαζι σας ειναι το πρωτο Blues κοματι που ηχογραφισα μεσα ηχογραφισεις: κασετοφωνο walkman κ εναν μικτακι. τα οργανα ειναι ενα ενα γραμενα(επαγγελματικες δουλειες ε?) :P ολα τα παιζω εγω(τρομαρα μου) Born_A_White_Man.mp3 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Homi Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Από την πρώτη φορά που δούλεψα στα Γιάννενα το 2006 και στο Αδιέξοδο Rock Cafe μια live ηχογράφηση. Σταυρο βαλε και κανα video απο λαιβ εκει προσ χριστουγεννα φετος :P
pericles Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Ειχα υποσχεθει στο φιλο μου τον Νεστορα να ανεβασω ενα κομματι απο συναυλια που ειχα παιξει το 1975 στο σινεμα Ερμης στην Δαφνη.Το γκρουπ αποτελειτο απο τους :Γιωργο Ματθαιακακη κιθαρα ,Αρη Ματθαιακακη μπασο ,Σπυρο Πουλο δευτερη κιθαρα -φωνη και εμενα στα τυμπανα. Προς ενημερωση σας η ''ηχογραφηση'' εγινε απο το κεντρο της πλατειας του σινεμα απο ενα φιλο μας με (ακουσον -ακουσον ) φορητο κασετοφωνο !!Δηλαδη σημερινη 34αρα κονσολα με τρεις χιλιαδες εφφε,προενισχυτες κλπ,κλπ ;DΠαρ'ολη την ηλικια της η κασσετα παιζει μια χαρα και την καναμε mp3 .Bεβαια οι κριτικες καλοδεχουμενες αλλα μην βαρατε και πολυ ....37 χρονια ειναι αυτα. ;D ;D ;D mountain.mp3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση