Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ΣκορπΆιονς FTW  :)

Το djSpad Κομμάτι ήταν μια ατμοσφαιρική ψυχεδέλα ενός φίλου που είπαμε να το κάνουμε πιο σοβαρό (δηλ. με κιθάρες και γκάζια  ;D ), εκείνη την εποχή ο τραγουδιάρης ήταν dj (ήταν άραγε και μουσικός;).

Κάπου πήρε το μάτι μου ενα σχόλιο οτι το 7th son είναι δευτεράντζα κομμάτι. Θα εισηγηθώ άμεσο ban και 300 πουσαπς, να δει τι πα να πει γυμναστική.

Xristos Dantis & Polina - Push ups (Dj Smastoras Remix)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

• Απαντήσεις 123
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

και ξεκινησαμε..και προχωραμε...στην μουσικη μας Τεχνη..

Το Μετέωρο βήμα του Πελαργού ( The Suspended Step of the Stork )

αφιερωμενο σε ολους τους Νοιζαδες.

Καταπληκτικη Μεταφορα , Μυθοπλασια  ....!!!!

Απο Εκει ξεκινησαμε κι Εκει παμε !!!

(οταν εχεις φαντασια........!!)

musique non stop

Δημοσιευμένο

Μόλις βρήκα και την πρώτη μου προσπάθεια για "δικό " μας κομμάτι (μουσική ενός φίλου και στίχοι  κ' ..ερμηνεία :P δικά μου). "The call of my mind" ο τίτλος, όσο για το κομμάτι...ακόμα να ολοκληρωθεί ::)

the_call_of_my_mind.mp3

Δημοσιευμένο

Μόλις βρήκα και την πρώτη μου προσπάθεια για "δικό " μας κομμάτι (μουσική ενός φίλου και στίχοι  κ' ..ερμηνεία :P δικά μου). "The call of my mind" ο τίτλος, όσο για το κομμάτι...ακόμα να ολοκληρωθεί ::)

oμορφο .. !

musique non stop

Δημοσιευμένο

Εγω εχω κατι ακομα καλυτερο...δεν ειναι βεβαια απο τις πρωτες μουσικες προσπαθειες αλλα ειναι η παλιοτερη που σωζεται..και μαλιστα σε βιντεο...Ιδου λοιπον..1998 στο αμφιθεατρο του ΤΕΙ Λαμιας..εγω ειμαι ο ντραμμερ...

Μην σχολιαστε για τα κομματια..αυτα ηταν της μοδας τοτε...τι να κανουμε...

Δημοσιευμένο

παντως χωρις παρεξηγηση ειναι σαν να βαρανε κατσαρολικα απο πισω! :)

Δημοσιευμένο

Εγω εχω κατι ακομα καλυτερο...δεν ειναι βεβαια απο τις πρωτες μουσικες προσπαθειες αλλα ειναι η παλιοτερη που σωζεται..και μαλιστα σε βιντεο...Ιδου λοιπον..1998 στο αμφιθεατρο του ΤΕΙ Λαμιας..εγω ειμαι ο ντραμμερ...

Μην σχολιαστε για τα κομματια..αυτα ηταν της μοδας τοτε...τι να κανουμε...

μια χαρα ειστε!

Δημοσιευμένο

εχει δυναμη... ουτως η αλλως, υπαρχει εξωτερικη εγγραφη απο μια καμερουλα με mic στα αζητητα,σε ενα τεραστιο αμφιθεατρο(ηχειο)

keep walking!!!!

musique non stop

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...