stavros_d80 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Από την πρώτη φορά που δούλεψα στα Γιάννενα το 2006 και στο Αδιέξοδο Rock Cafe μια live ηχογράφηση. Stin_arhi_twn_tragoudiwn.mp3 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Από κασέτα οπότε μην ακούσω τίποτα για παραγωγή, κλπ, έτσι; Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.nikolas-sideris.com/cgempire/ME.mp3 Το παλαιότερο ΤΡΑΓΟΥΔΙ που μου έχει σωθεί, γιατί υπάρχουν και άλλα σε κάποιες κασέτες, που άντε να τα βρω τώρα... Home - Editions Musica Ferrum
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 και ξεκινησαμε..και προχωραμε...στην μουσικη μας Τεχνη.. Το Μετέωρο βήμα του Πελαργού ( The Suspended Step of the Stork ) αφιερωμενο σε ολους τους Νοιζαδες. www.sonicspace.gr
Evilnye Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Korgius εσύ το έγραψες αυτο; :P Υποσημείωση ας μείνουμε οντοπικ στο θέμα είναι ενδιαφέρον :)
ginargiros Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Πρέπει να ψάξω τις κασέτες και να μετατρέψω σε mp3... Μάλλον αξίζει :)
nanni Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 καπου στις αρχες του '99 στο ano-kato studio στη θεσσαλονικη οταν ημουν στο ιεκ πρεπει να ειναι ή η πρωτη ή η δευτερη μιξη που εκανα.αυτος που παιζει και τραγουδαει ειναι γνωστος και θα τον καταλαβετε αλλα ας μην πω το ονομα του.ακουγεται η σορτινα στην αρχη αλλα δεν φταιω εγω για αυτο. 01_Κομμάτι_1.mp3
Stinky Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Eγω δεν θα ποσταρω κομματι απο το ξεκινημα μου, αλλα κατι καλυτερο. Το εξωφυλλο απο την κασσετα - ντεμο - rehearshal και οτι αλλο ηταν αυτο. ;D ;D Ο βαρβαρος εννοειται οτι ειναι κλεμμενος απο καποια σελιδα περιοδικου. Πρεπει να σκαναρω και το εσωτερικο που εχει πολυ περισσοτερο fun. Ολο cut n paste για οσους γνωριζουν την τεχνικη ;D Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Άντε 2 αρχεία κι από μένα, 2002 και 2003 αντίστοιχα (a lifetime and a half ago) δεν εχω κρατήσει τίποτα παλιότερο. DjSpad_Feut_Jason__Menelaos_-_Stay_with_me_tonight.mp3 Pictured_Life.mp3 Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Evilnye Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Να σημειωθεί στην επόμενη κουβέντα για Σκόρπιονς ότι ο Ιάσωνας έχει παίξει Σκόρπιονς ;D Τι κόλπα είναι το άλλο κομμάτι; Dj feat και τέτοια κουφά; :D Του Νικόλα με άρεσε! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση