Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Επαναφερω το θεμα για να κανω μια ερωτηση.

Δεν ειναι μειονεκτημα η απυσια effect loop στη μικρουλα? Γιατι εγω που εχω κομπρεσορα, 2 ντραιβ πεταλια και ενα ντιλευ που ακριβως θα τοποθετησω την M9?

Είναι. Το έχουν επισημάνει πολλοί.

Η επίσημη απάντηση είναι πως η Μ9 είναι απλώς ένα "πολυπεταλάκι" με μικρό μέγεθος που 99% θα το συνδιάσεις με άλλα και άρα μπορείς να το βάλεις όπως είναι στο loop του ενισχυτή σου (ή όχι).

Το μαρκετίστικο catchphrase είναι: "M9 goes on your pedalboard, M13 IS your pedalboard".  ;)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Επαναφερω το θεμα για να κανω μια ερωτηση.

Δεν ειναι μειονεκτημα η απυσια effect loop στη μικρουλα? Γιατι εγω που εχω κομπρεσορα, 2 ντραιβ πεταλια και ενα ντιλευ που ακριβως θα τοποθετησω την M9?

Ετσι κι αλλιως με το effect loop της Μ13 , μπορεις να παρεμβαλεις ΕΝΑ εξωτερικο πεταλι στη σειρα των εφε της , οποτε το ερωτημα σου θα εχει νοημα οταν απαντησεις για ποια εφε θα αγοραζες τη Μ9?

(πχ εγω στη θεση σου θα την επαιρνα για τα modulation fx και τα φιλτρα, οποτε θα ειχα comp-drives-{drives -καποια φιλτρα- mod fx- delays} - delay) . Mεσα στην αγκυλη ειναι τα εφε της Μ9 που εχουν λογο υπαρξης σε αυτη τη θεση. Ουσιαστικα "χανεις" σε καποιους συνδυασμους τα reverbs, τα wah, τα EQs, καποια φιλτρα που λειτουργουν καλυτερα πριν τα drives που εχεις ηδη κλπ.

Δημοσιευμένο

Πιο πολυ θα την ηθελα για τα modulation effects και τις προσομοιωσεις αναλογικων delay. Αλλα δε θα με χαλαγε να χρησιμοποιησω και κανενα drive.

Αλλωστε το ''Chandler Tube Drive'' ακουγεται πολυ καλο.

Η σειρα στο pedalboard μου οπως τη φανταζομαι για να σε βοηθησω.

Guitar-Compressor-RAT-Plexitone-LINE 6 M9-Small Clone Chorus(μπορει και να φυγει αλλα για την ωρα μου αρεσει)-TC Nova Delay (δεν υπαρχει περιπτωση να το αποχωριστω)-Ενισχυτης

Στράαατα Stratούλα...

• 1 μήνα αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...