gdevelek Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε Ιάσονα δεν μπλέκω, ίσα-ίσα που χαίρομαι όταν ακούω ωραία πράγματα παιγμένα απ' άλλους συμφορουμίτες και θλιβομαι όταν διαβάζω μ.......ς. Μουσικό site είμαστε , δεν είμαστε? προσπάθησε να μην προκαλείς με κατινιές σε άσχετα τόπικ ξέρω πως θα δυσκολευτείς, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις άντε μπράβο
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 πολυ ωραιος φιλε! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
engl Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστω για τα σχολια σας παιδια! www.emmonogrizo.gr www.myspace.com/emmonogrizo
skantzos Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 πάρα πολύ ωραίο παίξιμο. ποιο μοντελο tonerider έχεις; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
engl Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 πάρα πολύ ωραίο παίξιμο. ποιο μοντελο tonerider έχεις; ευχαριστω φιλε μου! το μοντελο ειναι το vintage plus.μπορεις να ακουσεις ακομα ενα κλιπακι που παιζω με κανονικο ενισχυτη στο επισημο site της tonerider: http://www.tonerider.com/news/news.html www.emmonogrizo.gr www.myspace.com/emmonogrizo
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Αλλη μια ζωντανή απόδειξη ότι εσεις οι κιθαρίστες πρέπει να δίνετε την δέουσα βαρύτητα στο δεξί σας. Μπράβο Engl, μπράβο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
FritzBlackLP Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2009 Στό άλλο video τα σπάς....πυροβόλο...ανέβασε κι άλλα.. δεν ξέρω αν στα χέρια μου αυτοι οι μαγνήτες θα ακούγονταν έτσι.... Όχι άλλο σόλο ρε παιδιά.....
skantzos Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 αφού σε βάλανε στο σάιτ πες τους να σου στείλουν κανα σετ και από τα άλλα μοντέλα τους να γράψεις κανα κλιπ ακόμα να γουστάρουμε κι εμείς :). και να ακούσουμε και τους άλλους :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση