kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Όντως έχεις δίκιο. Όποιο και να πάρεις πάντως θα κάνει δουλειά, απλά στο spdt αφήνεις το ένα από τα ακριανά ποδαράκια κενό. LEGO people live in houses made of their own flesh.
mind_victim Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Ψάχνω πυκνωτές σήματος 300pf k 0,05μf κ δεν βρίσκω. Βρίσκω όμως 270pf k 330pf σαν εναλλακτική στο πρώτο πυκνωτή καθώς επίσης 47nf k 56nf για τον δεύτερο. Ποούς να πάρω? Τέτοιες διαφορές επιφέρουν αλλαγές στον ήχο ή είναι απειροελάχιστες?? Γενικά προσπαθώ να μην ξεπερνώ το πολύ τα 100volt στους πυκνωτές κ μέχρι τώρα παίζω στα 50volt. Κάνω καλά??
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Γενικά σε low pass φιλτρα μεγαλύτεροι πυκνωτές = περισσότερα μπάσα στο κύκλωμα. Δοκίμασε και τους 2 και όποιος σου κάτσει καλύτερα. Συνήθως πάντως όπου βλέπεις 0.05μF ο ποιητής εννοεί 0.047. LEGO people live in houses made of their own flesh.
saharaman Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 τετοιο πραγματακι που βρισκουμε? και πως το ζηταμε? εχει διαφοροποιησεις στα ποδαρακια του κτλ? (jalco είναι: το input εχει ενα 0 κ το output εχει ενα B' πανω αν βλεπω καλα). Το input εχει χαλασει και δεν κανει καλη επαφη (μιλαμε για πολυεφε που εχει παλιωσει κ δεν αξιζει ιδιαιτερα πια) και λεω να παιξω λιγο μπας κ το φτιαξω. Το χω λετε? Αξιζει?
myster_maze Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Μπορείς να το πάρεις μαζί σου και να πας σε ένα μαγαζί ηλεκτρονικών να δεις αν έχουν το ίδιο ή κάποιο που να ταιριάζουν τα ποδαράκια!
klhronomos Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Μιάς και αναφέρθηκε, 2 τέτοια που έβγαλα από έναν χαλασμένο μείκτη και προσπάθησα να τα χρησιμοποιήσω ως in και out σε diy πεταλάκι, δεν δούλεψαν... Παίζει τίποτα ειδικό και περίεργο με τα συγκεκριμένα πλαστικά jacks;
myster_maze Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Όχι, κάποιο λάθος θα έκανες....
mind_victim Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2009 Τι κάνω αν θέλω σε ένα πετάλι να μην βάλω battery snap με βάση το παρακάτω σχηματικό?? http://www.generalguitargadgets.com/diagrams/switch_lo_3pdt_ig_dcjack.gif Γίνεται??
klhronomos Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Απλά δεν το βάζεις... Αλλά γιατί να μην το βάλεις; Ασ' το να βρίσκεται. (Περίμενε και μιά επιβεβαίωση καλύτερα, γιατί κι εγώ νέοψ είμαι... ;D )
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω ότι αν το βγάλεις θα πρέπει να συνδέσεις έτσι και αλλιώς το "+" και το "-" της μπαταρίας με ένα καλώδιο. Αλλιώς το τροφοδοτικό θα δίνει ρεύμα ακόμα και χωρίς να συνδέσεις την κιθάρα στο input. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις