Clouseau Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την audiophile 192,στην οποία έχω συνδέσει ένα presonus tubepre(και σ'αυτό βάζω κιθάρα,mic): http://www.thomann.de/gr/presonus_tubepre_roehrenvorstufe.htm. Χρειάζομαι έναν τρόπο να συνδέω ακουστικά και το βύσμα να είναι πάνω στο γραφείο(όχι να σκύβω στην κάρτα ή κάτι τέτοιο). Τι πρέπει να κάνω; Αλλάζω preamp; Αλλάζω κάρτα ήχου;
kokoblue Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτα φιλε μου...η αληθεια ειναι οτι δεν το προσεξες αυτο να εχει βυσμα για ακουστικα... αλλα επειδη η τεχνολογια μας βρισκει λυση για ολα καποιοι καλοι ανθρωποι εχου βγαλει κατι βυσματα για να μας διευκολυνουν.... Τι εννοω δλδ;;; Τα ακουστικα σου τι βυσμα εχουνε μνπροστα;;αν εχουνε χοντρο ριχτο κατευθειαν πισω στην εξοδο Balanced αν εχουνε λεπτο πηγενε να αγορασεις ενα λεπτο βυσματακι τετοιου τυπου: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/48/Mini_jack_to_jack_converter.jpg/800px-Mini_jack_to_jack_converter.jpg και βαλτο επανω... Αν παλι δεν εχεις πολυ καιρο που πηρες την καρτα ηχου μπορεις γρηγορα γρηγορα να πας στο καταστημα και να την αλλαξεις.... Αυτααααα.... Ευχαριστω Πολυ!!!
Clouseau Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μα αν το κάνω αυτό θα πρέπει να είμαι όλη την ώρα στο σκύψιμο που είπα πρίν οτι θέλω να αποφύγω.Για να γίνω πιο ξεκάθαρος,θέλω ενα πανελ(αν θα είναι η κάρτα ήχου,preamp ή κάτι άλλο δε με ενδιαφέρει) πάνω στο γραφείο μου ώστε να γίνεται η δουλεία εύκολα. Επίσης απ'οτι διαβάζω σε περίπτωση που θέλει κανείς να συνδέσει ακουστικά στην κάρτα αυτή θα χρειαστεί προενίσχυση ή τα συνδέει με το στερεο του(εμένα δε με βολεύει γιατι είναι μακριά), διαφορετικά ακούς αλλα όχι τοσο καλά. Τα ακουστικά είναι σε jack.
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατι δε παιρνεις απλα μια προεκταση? Θα εχεις τη μια ακρη συνεχεια πανω στην καρτα ηχου, και την αλλη ακρη πανω στο γραφειο σου, πιασμενη στη βαση της οθονης ας πουμε... ;) What frequency are YOU getting?
Clouseau Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Χεχε,αυτό συζητούσα πρίν εκτός φόρουμ.Θα γίνω περίεργος,αλλα θα προτιμούσα μια πιό "καθαρή" λύση. (Όταν βαρεθώ να ασχολούμαι μ'αυτό βέβαια μάλλον εκεί θα καταλήξω :P)
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Τοτε πιστευω η λυση ενος ξεχωριστου headphone amp θα ηταν η καλυτερη, δεδομενου της απουσιας τετοιου απο την καρτα σου... What frequency are YOU getting?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση