Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δοκίμασα επιτυχώς σε SuSE 9.x την RME HDSP PCI 9632 με downgraded firmware για την εποχή. Το επίκαιρο δεν ήταν συμβατό με τους drivers.

Ghen

Δημοσιευμένο

άρχισα να σκέφτομαι την εναλλακτική να πάρω PCI κάρτα ήχου τελικά.

κοίταξα λίγο στο θωμά αλλά έχω κάποιες απορίες.

οι PCI γενικά δεν παρέχουν όσες εισόδους εξόδους παρέχουν οι εξωτερικές? είδα κάποιες να έχουν ένα κουτάκι για να το ακουμπας στο γραφείο σου αλλά δεν είδα να έχει εισόδους balanced και κουμπιά για ρύθμιση της προενίσχυσης κλπ.

πώς τα ρυθμίζεις όλα αυτά?

έχω ένα συστημα 2.1 logitech Z2300 αυτό σε ποια υποδοχή πρέπει να το βάζω? δεν είδα είσοδο για τέτοιο βυσματάκι (ακουστικών μικρό)

a classic player now...

Δημοσιευμένο

κοίταξα επίσης το V-amp 3 που ισχυρίζεται οτι λειτουργεί σαν audio interface με zero latency monitoring και το γεγονός οτι σου δίνει και πρόγραμμα ηχογράφησης που είναι συμβατό με λινουξ με κάνει να πιστεύω πως η behringer υποστηρίζει και το λινουξ

http://www.behringer.com/EN/Products/V-AMP3.aspx

http://www.behringer.com/EN/Support/energyXT2.5-Compact-BEHRINGER-Edition.aspx

επίσης θα έχω προσομοιώσεις ενισχυτών και καμπίνων για αθόρυβη ηχογράφηση στο σπίτι, και ένα ελαφρυ και decent -απο ό,τι διαβάζω- πολυεφέ να κουβαλάω όπου πάω.

γενικά βλέπω με πολύ φιλικό μάτι τις προσπάθειες της behringer...

έχει δοκιμάσει κανείς το vamp3?

με ενδιαφέρει το

"USB audio interface included, featuring stereo I/O, optical S/PDIF out, direct monitoring and separate control for phones out"

feature που αναφέρεται στο site αλλά επίσης και η ποιότητά του σαν πολυεφφέ.

βρήκα κάποια πράγματα για το 2, το 3 είναι καθόλου βελτιωμένο ηχητικά?

ευχαριστώ!

a classic player now...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...