Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Να προτείνω κάτι κουφό? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνεται λογικό...

Εάν η κιθάρα σου δεν είναι μεγάλης (αγοραστικής-μεταπωλητικής) αξίας και έχει λούστρο πολυουρεθάνης, δοκίμασε αυτούς!!!!

www.automagic.gr

Εάν μπορούν να το κάνουν σε ένα αυτοκίνητο, μπορούν και σε μία κιθάρα που έχει λούστρα αυτοκινήτου...θα σου κοστίσει τίποτα και (λογικά) θα έχεις τέλειο αποτέλεσμα

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Δε μας λες και ΤΙ κιθαρα εχεις?

Γιατι το οινοπνευμα δεν ειναι και οτι...καλυτερο για καποιες κιθαρες (εκτος και αν θες να βγαλεις και το...χρωμα μαζι με τις γρατζουνιες... ;D)

http://www.thomann.de/gr/bc_rich_nt_warlock_onyx.htm  δεν νομιζω για το οινοπνευμα ::)

Να προτείνω κάτι κουφό? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνεται λογικό...

Εάν η κιθάρα σου δεν είναι μεγάλης (αγοραστικής-μεταπωλητικής) αξίας και έχει λούστρο πολυουρεθάνης, δοκίμασε αυτούς!!!!

www.automagic.gr

Εάν μπορούν να το κάνουν σε ένα αυτοκίνητο, μπορούν και σε μία κιθάρα που έχει λούστρα αυτοκινήτου...θα σου κοστίσει τίποτα και (λογικά) θα έχεις τέλειο αποτέλεσμα

ενταξει ρε παιδια μην το παρακανουμε επιφανειακες ειναι  ;D

Δημοσιευμένο

ενταξει ρε παιδια μην το παρακανουμε επιφανειακες ειναι  ;D

Μα δεν κάνω πλάκα, θα σου κοστίσει φτηνότερα από το να αγοράσεις υλικά και να κάνεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει. Επειδή ακριβώς είναι επιφανειακές, ο μάστορας θα τις βγάλει πιο εύκολα από εσένα γιατί το κάνει κάθε μέρα.

Και η bc_rich σίγουρα δεν έχει λούστρο νίτρο επάνω για να ανησυχείς...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...